Cine e războinicul care îi testează pe românii care vor să câștige Ninja Warrior

Cine e războinicul care îi testează pe românii care vor să câștige Ninja Warrior
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Iunie 2018
Data actualizare: 28 Iunie 2018
Are 31 de ani, două joburi solicitante și pasiuni dintre cele mai variate. La jumătatea lunii iunie a venit pentru prima dată în România pentru a-i cunoaște pe primii români înscriși în competiția Ninja Warrior. Doamnelor, domnilor vi-l prezentăm pe Viktor Hallden!

Atlet desăvârșit care s-a perfecționat o viață întreagă, suedezul Viktor Hallden e pompier patru zile pe săptămână, în Helsinborg. În restul timpului călătorește în toată Europa pentru a testa trasee și obstacole ale competițiilor Ninja Warrior, unde dă sfaturi prețioase concurenților care aspiră la titlul suprem. Viktor Hallden a ajuns și în România, unde i s-a cerut expertiza în preselecțiile competiției Ninja Warrior România. 

Hallden a putut vedea la lucru câteva sute de români care au participat la prima sesiune de casting înainte de startul competiției. Cei care s-au bazat pe mușchii pe care i-au lucrat la sală ani la rând au primit un sfat care i-a determinat să-și schimbe strategia pentru Ninja Warrior România. „Nu uitați să vă folosiți mintea, nu doar mușchii. Această competiție nu e doar despre forță fizică, ci și despre gândire”, spune suedezul.

FOTO: Viktor Hallden alături de Georgia Munroe, la Ninja Warrior România

Viktor știe ce spune, fiindcă a fost el însuși concurent Ninja Warrior, experiență care l-a ajutat să înțeleagă cât de mult își poate depăși limitele dacă muncește mult. Iar munca de tester al traseelor Ninja Warrior îi pune la grea încercare abilitățile pe care le-a dobândit de-a lungul anilor, dar nu e loc de pași în spate. Deviza lui în viață este „fii azi mai bun decât ieri și distrează-te”! Și îi iese de minune.

Pe lângă joburile sale, care-l țin mereu în priză, Viktor are o pasiune care-i oferă acel echilibru interior de care are nevoie în perioadele de solicitare maximă. Suedezul se fotografiază stând în mâini în toate destinațiile sale turistice, iar pozele pe care le postează pe contul său de Instagram sunt pur și simplu fermecătoare.

 

I'm getting older today and it's not in the news, guess I'm not famous enough, not that I'm trying to be. Celebrating in Budapest today with a handstand amongst other things. Hopefully the next year will be filled with travels, sunsets, good training and plenty of time with my favorite person @jen.ericson. Photo by the wizard on a bike @andreiburton. #birthday #ninjawarriorhungary #handstand #movement @calisthenics.worldwide @wehandstand #parkour #calisthenics #firefighter #ninjawarrior #aesthetics #tyngre #idoportal #travelingtheworld #ocr #yoga #Budapest #athlete #fitness #fitnessmodel #gymnastics #shredded #anw #muscles #travelingtheworld #streetworkout #crossfit #handstandnation #tryingtobegoodateverything #nocco

A post shared by Viktor Halldén | Athlete/Ninja (@viktorishy) on

Sunt amintiri fumoase cu care rămân din toate locurile în care merg. Dar priveliștea este mai importantă decât faptul că stau în mâini. Să fac același lucru într-o încăpere, nu ar avea același farmec”, a mărturisit trainerul Ninja Warrior.

„De când eram mic puteam să merg în mâini, dar nu puteam să stau în mâini. Acum patru ani am învățat să fac asta și, pentru că eu călătoresc mult, am decis să fac câte o poză în fiecare țară pe care o vizitez”, spune Viktor Hallden, care a acceptat să-și dea check în în stilul său caracteristic și la București, în fața Casei Poporului. 

Viktor Hallden adoră stilul său de viață și spune că nu ar putea, nici în ruptul capului, să aibă o slujbă de birou. De aceea, nu spune nu niciodată când vine vorba de a testa ceva care are legătură cu mișcarea, sportul și activitățile care îl ajută să-și depășească limitele. În opinia lui, cam aceste lucruri ar trebui să-i motiveze și pe românii care s-au înscris în cursa vieții lor, Ninja Warrior România.

Înscrierile pentru sezonul I Ninja Warrior România continuă. Așa că, dacă simți că ai ce-ți trebuie pentru a deveni primul român care câștigă titlul suprem, nu ezita să-ți treci numele pe lista participanților! ÎNSCRIERI AICI!

Apreciază pagina de Facebook Ninja Warrior România ca să rămâi conectat la tot ce se întâmplă!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!