Cine este acest adorabil copil?

Cine este acest adorabil copil?
Data: 10 Ianuarie 2011
Desi nu este greu de ghicit, iata ca iti dezvaluim din prima despre cine este vorba: Justin Bieber, pe cand avea patru ani, intr.-o imagine dintre multe altele cu idolul a milioane de adolescenti din lumea intreaga, din filmul documentar care ii este dedicat.  

In februarie, cel mai celebru adolescent-vedeta al momentului, cantaretul Justin Bieber, 16 ani, va putea fi vazut intr-un documentar, “Never say never”, care va fi difuzat in toata lumea si in care este vorba despre debutul lui in lumea muzicii.

Pe cand avea patru ani, Justin Bieber a inceput sa isi manifeste interesul fata de muzica, in special pentru unele instrumente muzicale - tobele si chitara situandu-se pe primul loc in preferintele lui de la acea vreme.

Justin Bieber, persoana cea mai influenta de pe internet, inaintea presedintelui Barack Obama, a avut o ascensiune uluitoare, vanzari fabuloase a celor doua albume - “My World” si “My World 2.0”, iar acum se pare ca are si o iubita, Selena Gomez, tot din lumea lui (muzicala).
Ce si-ar mai putea dori!?!
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO