Cine este Alexandru Bălan, vloggerul care a intrat în atenția Poliției Capitalei după ce a instigat la hărțuirea minorelor

Cine este Alexandru Bălan, vloggerul care a intrat în atenția Poliției Capitalei după ce a instigat la hărțuirea minorelor
Citeste mai mult despre: vlogger, Alexandru Balan, hartuire,
Data publicarii: 02 Iunie 2020
Data actualizare: 02 Iunie 2020
Alexandru Bălan este un vlogger de 28 de ani, cunoscut ca și „Colo” în mediul online, cu 850.000 de persoane care îl urmăresc pe internet.
Vloggerul face dezvăluiri fără perdea în video-urile realizate, folosește de multe ori un limbaj trivial și spune povești controversate, unele char din viața sa intimă. Un video în care acesta a făcut afirmații în care vorbea despre întreținerea relațiilor sexule cu minore a atras atenția unei țări întregi. Mai mult, a descris în amănunt, într-un live stream, cum ar viola fetele minore care se îmbracă „prea sumar“ și sunt foarte dezvoltate. În urma declaraţiilor făcute de acesta,  Poliţia Capitalei s-a autosesizat şi a anunţat că „a demarat verificări“ în privinţa tânărului de 28 de ani. 

Potrivit Constanța de azi, afirmațiile care au determinat Poliția să se sesizeze au fost făcute pe platforma Twitch, unde Alexandru Bălan a povestit, în primă fază, despre experiența sexuală pe care a avut-o cu o minoră. Vloggerul vorbește despre minoră și spune că „era nimfomană“ și că l-a amenințat că îl va reclama la Poliție când a vrut să se despartă de ea: „Eram atât de îngrozit c-o să mă bage la pușcărie copila aia, că gen n-ai voie să f*** minori“.

Mărturisirea șocantă este urmată de afirmaţii din același registru. Bărbatul critică modul provocator în care, din punctul lui de vedere, s-ar îmbrăca minorele din zilele noastre, apoi declară că în aceste condiții el ar întreține relații intime cu toate, dacă nu ar avea o iubită.
 
„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…)Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“, a afirmat Bălan în live.
 
Clipul a intrat în atenția presei și a autorităților, Poliția s-a sesizat, iar doi sponsorii deja au anunțat că încetează colaborarea cu vlogger-ul.


Alexandru Bălan a filmat deja un video pe care l-a urcat pe internet, în care spune că îi pare rău și că acele afirmații au fost făcute acum mult timp și nu îl caracterizează. Mai mult, a vrut să dea de înteles că mesajele lui pentru tineri sunt pozitive și chiar încearcă să îi indemne să meargă la școală. Cu toate acestea, majoritatea celor care comentează la acest video în care își prezintă scuzele spun că nu îl cred și că, cel mai probabil, el ar regreta că are probleme de pe urma afirmațiilor, nu că le-ar fi făcut.

 

Potrvit Fanatik, Alexandru Bălan a terminat liceul, cu specializarea de electrician și lăcătuș mecanic, iar după studiile postliceale s-a înscris în planul de urbanism și cadastru. Și-a deschis un vlog și a ajuns să aibă 850 de mii de urmăritori, majoritatea minori, și se pare că a devenit faimos pentru că spune povești “picante.” De  exemplu, într-un video controversat vorbește despre iubita lui și despre relațiile intime dintre ei doi. Iubita sa Alexandra este la rândul ei vlogger, are 24 de ani, iar “Colo” este deseori invitat în video-urile ei. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL" - SEZONUL 2FOTO: INSTAGRAM ALEXANDRU BĂLAN
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!