Cine este Alina Sanko, rusoaica sexy care își va reprezenta țara la Miss Universe

Cine este Alina Sanko, rusoaica sexy care își va reprezenta țara la Miss Universe
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 22 Aprilie 2021
Data actualizare: 22 Aprilie 2021
Acum doi ani, Alina Sanko a reprezentat Rusia la Miss World 2019 de la Londra, unde a reușit să ajungă în top 12 cele mai frumoase femei din lume. Anul acesta, frumoasa blondină va încerca să câștige coronița cu pietre prețioase de la Miss Universe, care se va desfășura în Florida, Miami, în luna mai. 

În vârstă de 22 de ani, Alina Sanko s-a mutat din orașul natal Azov la Moscova, unde studiază arhitectura la Universitatea de Stat.
 


Tânăra este o fire artistică, iar printre pasiunile ei sunt desenul și poezia. În perioada liceului a participat la mai multe concursuri de artă, ocupând primele locuri. În prezent, ea își expune o parte din lucrări pe pagina de Instagram alinasanko_art

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @alinasanko_art

Alina a spus în interviurile ei, acordate pentru presa rusă, că nu a ținut niciodată dietă și nu a apelat la chirurgia plastică, trăsăturile ei fizice fiind o moștenire genetică de la mama ei, care are o siluetă la fel de zveltă. Alina are 175 cm înălțime, 48 kg, iar măsurile siluetei sunt 86-58-86 cm. 


La concursul din 2019, când a fost încoronată Miss Rusia, Alina a câștigat peste 30.000 de euro. Anul acesta, România va fi reprezentată la competiţia mondială Miss Universe de către Bianca Tirsin, în vârstă de 21 de ani. 

Sursă foto: Instagram/ ms.alinasanko

Vezi și: Cele mai populare hashtag-uri de pe TikTok

 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!