Cine este australianca de o frumusețe copleșitoare care ridică haltere de 160 de kilograme. „Ești femeia fantastică!”

Cine este australianca de o frumusețe copleșitoare care ridică haltere de 160 de kilograme. Ești femeia fantastică!
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 31 Ianuarie 2023
Data actualizare: 31 Ianuarie 2023
Stephanie Sanzo este o antrenoare de fitness, originară din Australia, care și-a câștigat popularitatea pe rețelele sociale. Acum este cunoscută de fani și ca „Steph Fit Mum”. 

Mamă a doi copii, Stephanie Sanzo a devenit o celebritate în Australia, datorită programului său de nutriție și antrenamente sportive, dar și a brandului de echipamente pentru fitness. Stephanie a simțit nevoia sa-și modeleze corpul, după ce se îngrășase cu 25 de kilograme. Treptat, a devenit o împătimită a fitnessului, iar mai târziu antrenor personal. 

@stephaniesanzo Do you deadlift with or without a belt ? #sumodeadlift #deadliftmotivation #deadlifting ♬ Roses (Imanbek Remix) - SAINt JHN


În prezent, clipurile pe care le distribuie australianca pe net adună milioane de vizualizări. Printre cele mai recente filmulețe este și unul care a devenit viral. Peste 37 de milioane de oameni s-au uitat la o demonstrație de forță a blondinei în vârstă de 35 de ani, care ridică o halteră de 160 de kilograme. Vezi video aici

„Ești femeia fantastică!”; Impresionant să vezi așa ceva, mai ales că faci asta desculță.Superbă!”; „Doamne, ești atât de puternică”, „Favorita mea”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

Stephanie Sanzo are 2,9 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,8 milioane - pe facebook. 

Sursă: Instagram/ stephaniesanzo

Vezi și: Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii februarie


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!