Cine este DJ-ul care a pus o piesă a lui Minune la Neversea? Artistul controversat e numit "posedat" sau "un MEME viu"

Cine este DJ-ul care a pus o piesă a lui Minune la Neversea? Artistul controversat e numit  posedat  sau  un MEME viu
Data: 08 Iulie 2019
Emir Kobilić, cunoscut mai drept Salvatore Ganacci, este un DJ de 32 de ani, de origine bosniacă, dar care a trăit mare parte din viață în Suedia. 

Numele de Salvatore Ganacci l-a primit de la prieteni după un meci de fotbal în care și-a pus adversarii în încurcătură...cu părul său lung. 

Pe pagina sa de wikipedia, la stiluri de muzică pe care le promovează apar menționate muzica electronică, moombahton, muzica trap, dancehall și...maneaua. 


La festivalurile celebre din Europa, precum Tomorrowland, e cunoscut deja drept un DJ extrem de controversat, care de multe ori șochează prin aparițiile sale.  Mai mult, e numit, mai un glumă, mai în serios, “posedat” sau “un MEME viu”. Iar în timp ce mulți îi apreciază originalitatea, alții consideră că spectacolul său e prea exagerat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To the world you are one person, but to one person you could mean the world

O postare distribuită de Salvatore Ganacci (@salvatoreganacci) pe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On my way to Thailand - Fullmoon Party Bangkok this friday ????????

O postare distribuită de Salvatore Ganacci (@salvatoreganacci) pe

Salvatore dansează ciudat, face sport în timpul show-ului, scoate sunete ciudate, dă din mâini necontrolat sau trage un pui de somn pe scenă și mixează cu fundul la spectactori Și în timp ce pe unii îi fascinează spectacolul pe care îl oferă, pe alții îi face să considere că nu are loc între cei mai mari DJ. 

FOTO: INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO