Cine este noua iubită a lui Jake Gyllenhaal. Prima apariție în public a cuplului

Cine este noua iubită a lui Jake Gyllenhaal. Prima apariție în public a cuplului
Citeste mai mult despre: Jake Gyllenhaal, iubita,
Data publicarii: 09 August 2019
Data actualizare: 09 August 2019
Jake Gyllenhaal (38 de ani) și-a făcut prima apariție în public alături de iubita sa, modelul Jeanne Cadieu, în vârstă de 23 de ani.

Conform Daily Mail, relația dintre Jake și Jeanne devine din ce în ce mai serioasă, astfel că, recent, actorul a fost însoțit de iubita lui la o piesă de teatru de pe Broadway, în care acesta joacă.

Citește și: Lista impresionanta de iubite a lui Jake Gyllenhaal. Cu ce femei s-a iubit unul dintre cei mai ravniti burlaci

Jake Gyllenhaal a optat, pentru această ocazie, pentru un costum în două piese gri, la care a asortat un tricou în aceeași nuanță și pantofi negri de piele, în timp ce iubita sa franțuzoaică a ales o rochie lungă, în nuanța șampanie, cu decolteu generos.

Cei doi au apărut pentru prima oară în public la scurt timp după ce a apărut vestea că Jake a prezentat-o pe noua lui iubită familiei sale. 

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de 15 ani, Page Six relatează că relația lor este cât se poate de serioasă. 

Jake Gyllenhaal și modelul Jeanne Cadieu au confirmat faptul că sunt împreună acum câteva luni, când au ieșit, ținându-se de mână, la o plimbare prin Paris. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Tom Hardy
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies