Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William

Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William
Citeste mai mult despre: Rose Hanbury, amanta, Printul William,
Data publicarii: 20 Martie 2023
Data actualizare: 20 Martie 2023
În ciuda faptului că Prințul William, care are alături de soția sa, Kate Middleton, trei copii, se străduiește să-și țină viața privată cât mai... privată, unul dintre cele mai căutate subiecte pe Google, în ultima perioadă, este ”are amantă prințul William?”.

Zvonurile despre o relație amoroasă secretă între Prințul William (40 de ani) și o prietenă de familie, Rose Hanbury (39 de ani), Marchiză de Cholmondeley, au apărut în tabloidele britanice în aprilie 2019.

Fanii regali au observat atunci că zvonurile au apărut cam în aceeași perioadă în care Meghan Markle, Ducesă de Sussex, rămăsese însărcinată cu primul copil, Archie. În documentarul din 2022, ”Harry & Meghan”, Prințul Harry a vorbit despre felul în care el și fratele său au fost tratați în ziarele de scandal. ”Familia regală a fost mai mult decât dispusă să mintă pentru a-mi proteja fratele... În schimb, nu a fost dispusă să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi”.

Harry nu spune nimic de Rose Hanbury, dar fanii ducilor de Sussex au obsevat că, atunci când relația ilicită a lui William ajunsese în toate ziarele, atacurile contra lui Meghan Markle s-au întețit din nou. Așa cum Markle a remarcat în cadrul documentarului, nu neapărat a fost ”aruncată în gura lupilor”, ci mai degrabă a fost ”hrană pentru aceștia”.


 

Cine este această Rose Hunbury, presupusa amantă a prințului William?
 

Aceasta este Marchiză de Cholmondeley, face parte din cercul în care se învârt Kate și Willism și este căsătorită cu David Cholmondeley, mai bătrân ca ea cu 23 de ani (62 de ani). Cuplul are trei copii împreună. 

Fost model și documentarist pentru parlamentarul Michael Gove, Hanbury a participat la o mulțime de evenimente ale familiei regale, inclusiv pe nunta din 2011 a lui William și Kate și la înmormântarea Prințului Philip în 2021. 

Rose și soțul ei trăiesc la doar câțiva kilometri de Anmer Hall, reședința de vacanță a lui Will și Kate. Familia Cholmondeley locuiește la Houghton Hall, un palat pe lângă care Anmer Hall pare doar o garsionieră. Houghton Hall este deschis pentru public, iar Rose postează deseori pe contul său de Instagram imagini cu casa sa. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!