Cine este Sam Asghari, iubitul de 25 de ani al lui Britney Spears

Cine este Sam Asghari, iubitul de 25 de ani al lui Britney Spears
Autor: Dan Brumar
Data: 24 Aprilie 2019
Model și antrenor de fitness, Sam Asghari este întruchiparea tânărului născut într-o țară de conflict care a fugit de război ca să se realizeze în viață.

Britney Spears (37 de ani) trece prin momente dificile, dar are alături un om căruia i-a întins, la rândul ei, o mână de ajutor în urmă cu aproape trei ani. Tânărul, fotomodel și antrenor de fitness, a fugit din țara natală Iran pe când avea 12 ani.

S-a stabilit în SUA, unde trăia tatăl său, în speranța unei vieți mai bune. A lăsat în urmă trei surori și pe mama sa, Fatima, sperând că într-o bună zi le va netezi calea spre un viitor împreună.

Am fost nevoit să-mi las prietenii și familia, de care eram foarte atașat, știind că urma să mă mut departe și că nu mă voi întoarce niciodată”, spunea Sam în 2018, într-un interviu acordat publicației Men’s Health

Ajuns în State, Sam Asghari s-a apucat de sport, reușind să obțină o bursă sportivă la Universitatea Nebraska. A renunțat la această școală și s-a înscris la colegiul Pierce din Los Angeles pentru a studia dreptul penal.

FOTO: Sam Asghari Instagram 

Fiindcă trebuia să se întrețină, și-a luat trei joburi mărunte, care îi consumau toată energia, dar care nu-i ofereau vreo speranță de îndeplinire a visului său cel mare. Voia să devină antrenor de fitness, însă stilul de viață și veniturile mici nu-i permiteau să urmeze un regim alimentar specific.

„Mâncam Doritos (chipsuri – n.n.) la micul dejun, fast food, zahăr, dulciuri, nicio proteină, mulți carbohidrați și consumam multe sucuri acidulate. Alimentația mea era îngrozitoare. Stresul și teama că nu voi realiza nimic m-au aruncat în depresie”, își amintește Sam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on


Marea schimbare din viața lui

Într-o zi, pe când stătea în minusculul său apartament din Los Angeles, Sam Asghari s-a decis să înceapă o nouă viață. I-a spus șefului că-și dă demisia pentru a se concentra pe o carieră în sportul de performanță. 

S-a înscris la un curs de nutriție și a început să meargă la sala de forță. Mânca mai puțin, dar tot nu-și putea procura ceea ce era necesar pentru construirea unui corp pe măsura așteptărilor sale. 

Citește și: Cum arată Britney Spears după trei săptămâni petrecute la psihiatrie

Își permitea să cheltuiască 50 de dolari pe săptămână pentru a-și asigura o alimentație săracă. A slăbit enorm, fiindcă efortul pe care îl depunea era uriaș și nesusținut de nutrienții necesari.

FOTO: Sam Asghari Instagram

În 2015, una dintre surorile lui, Faye, s-a mutat în State și a reușit să-l înscrie pentru un casting la designerul vestimentar Michael Costello.

La 21 de ani, Sam reușea să facă pasul în lumea modei, fiind distribuit în prima sa prezentare de modă. A semnat contract după contract și a apărut inclusiv în reclame, care i-au adus un venit stabil și suficient pentru a-și finanța antrenamentele de fitness.

Cum a cunoscut-o pe Britney

În octombrie 2016, Sam Asghari a primit un telefon în miez de nopate de la managerul lui Britney Spears, care l-a invitat la un casting pentru realizarea unui videoclip. Acela a fost marele pas în cariera iranianului de 23 de ani, care curând avea să întâlnească marea dragoste.

Eram extrem de încântat că pot să o cunosc pe una dintre cele mai mari artiste din toate timpurile. Aveam fluturi în stomac”, spune Asghari.

FOTO: Sam Asghari Instagram

Ceva frumos s-a înfiripat între ei în timpul filmărilor, iar la scurt timp au început să se întâlnească pe ascuns. Deși au încercat să țină relația la secret, la două luni după ce s-au cunoscut paparazzi i-au surprins împreună.

În noaptea de Anul Nou, în ianuarie 2017, Britney a făcut relația lor oficială, pe contul ei de Instagram.

„Când videoclipul a fost lansat, nimeni nu știa că noi suntem împreună. Dar nu cred că noi am avut intenția de a fi doar prieteni”, mai spune Asghari.

FULLSCREEN
Cine este Sam Asghari, iubitul de 25 de ani al lui Britney Spears
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO