Cine este Sebastian, tânărul înjunghiat în inimă la un majorat din Iași. Tatăl său își strigă durerea: „Ești prea bun pentru această lume”

Cine este Sebastian, tânărul înjunghiat în inimă la un majorat din Iași. Tatăl său își strigă durerea: Ești prea bun pentru această lume
Citeste mai mult despre: Sebastian, Iasi, majorat,
Data publicarii: 18 Septembrie 2023
Data actualizare: 18 Septembrie 2023
Majorat sângeros în Iași. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat în inimă, iar medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el! Tatăl său, sfâșiat de durere, a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în memoria fiului său.

O altă tragedie a șocat România! Sebastian, un tânăr în vârstă de doar 20 de ani, a fost înjunghiat mortal la un majorat din Iași. Acesta a încercat să aplaneze un conflict la petrecerea la care se afla, dar a sfârșit tragic, într-o baltă de sânge.

Totul s-a întâmplat la o zi de naștere din localitatea Ciurea, județul Iași, unde se aflau aproximativ 30 de persoane. La un moment dat a izbucnit un scandal între invitați, iar Sebastian a intervenit pentru a-i calma, însă actul său de curaj s-a dovedit a fi fatal. 

Acesta a fost înjunghiat în inimă și în spate, murind pe loc. Agresorul a fugit după atac, dar a fost prins de oamenii legii la scurt timp. În urma conflictului au mai fost răniți doi tineri, unul dintre ei aflându-se în stare gravă la spital.

„Ceilalţi doi tineri participanţi la petrecerea de majorat din Lunca Cetăţuii care au fost răniţi şi duşi la UPU-SMURD a spitalului judeţean sunt ambii în vârstă de 19 ani. Unul dintre ei avea plăgi înjunghiate la „hemitorace bazal posterior drept, lombar drept, hipocondrul şi flanc drept, flanc stâng”, fiind internat pe secţia de Chirurgie după ce a fost tratat. Celălalt tânăr avea două plăgi înjunghiate artificial la nivelul stomacului şi braţului drept, fiind externat după consultul medical”, au spus polițiștii.

Durere fără margini pentru familia lui Sebastian

Sebastian, tânărul înjunghiat mortal la majoratul din Iași, a învins cancerul pe când avea doar 14 ani, spune tatăl său într-un mesaj dureros publicat pe rețelele de socializare.

„Copilul meu mult iubit şi preţuit ai învins o boala cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat şi ai învins, azi în schimb Dumezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferaţi, a decis că eşti prea bun şi prea luminos pentru această lume nedreaptă care ţi-a luat viaţa prea devreme. Drum lin, iubitul meu copil”, a scris tatăl lui Sebastian pe pagina sa de Facebook. 

Foto: Facebook/Culita Butnariu

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!