Cine este soția lui Mircea Bravo?

Cine este soția lui Mircea Bravo?
Citeste mai mult despre: nunta, Mircea Bravo, mireasa,
Data publicarii: 21 Iunie 2022
Data actualizare: 21 Iunie 2022
Mircea Bravo s-a căsătorit zilele trecute cu Georgiana, aleasa lui.
Alături de o fotogafie în care apare cu mireasa lui, vlogger-ul a scris:
 
"Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana...soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată."
 
Potrivit Cancan.ro, Mircea și Georgiana s-au cunoscut în perioada pandemiei prin intermediul unui prieten comun. După doar un an și câteva luni au luat decizia să se căsătorească, iar evenimentul  a avut loc la Cluj. La podastul GALBEN, Mircea Bravo spunea despre Georgiana:

„ Mă simt foarte bine în relație. (...) Iubita mea e o fata la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar, e profesoară și ne-am cunoscut printr-o cunoștință comună. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată. Aș putea să o implic în procesul de creație în măsura în care se simte confortabil, e vorba despre ea, nu despre mine.(...) Avem o relație care funcționează foarte bine. (...) Eu sunt șocat că nu ne certăm absolut deloc. (...) Eu nu vreau să îi creez ei un prejudiciu, de asta sunt discret ”, a spus Mircea Bravo la podcastul GALBEN de pe YouTube, acum câteva luni.FOTO: MIRCEA BRAVO INSTAGRAM

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Manuel Riva - Românul din „Top 100 Billboard”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!