Cine este soția lui Valentin Uritescu. Actorul a murit la vârsta de 81 de ani

Cine este soția lui Valentin Uritescu. Actorul a murit la vârsta de 81 de ani
Citeste mai mult despre: Valentin Uritescu, sotie Valentin Uritescu,
Data publicarii: 18 Iunie 2022
Data actualizare: 18 Iunie 2022
Valentin Uritescu a murit ieri, 17 iunie, la vârsta de 81 de ani, după ce a luptat cu o boală grea. În urma actorului a rămas Valerie Uritescu, soția lui, și fiul său Bogdan Uritescu.

România a mai pierdut încă un actor consacrat. După o luptă grea cu o boală degenerativă, Valentin Uritescu a murit ieri, 17 iunie. 

Aproape 60 de ani, Valentin Uritescu a fost căsătorit cu Valerie Uritescu, femeia care i-a fost alături și la bine, și la greu, și care a putut să treacă peste momentele de infidelitate ale actorului.

 „Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune. Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăsnet, ca un cutremur devastator asupra mea, fără să doresc asta, în timp ce-mi adoram soţia. Cum cea mai mare parte a oamenilor nu poate înţelege asta, nu mă mai chinuiesc să explic.

În dragoste, până a ajunge la spasmul de dincolo de conştiinţă, am căutat înnămolirea în zemurile celei iubite, cotrobăirea prin toate cotloanele ei, explorarea şi punerea în practică a tot ce venea în sprijinul acelui extaz şi agonii finale. De toate astea n-am avut parte cu nevasta mea, care şi astăzi nu poate dormi fără chiloţi”, povestea Valentin Uritescu într-un interviu pentru larevista.ro.

Am găsit ce voiam să trăiesc cu ea la cele trei, numai că totul s-a transformat într-o stare copleşitoare, distructivă, de orbire, patimă aproape imposibil de depăşit, mergând până acolo încât i-am propus celui mai bun prieten, bărbat frumos după care mureau femeile, să-mi seducă soţia. Cu alte cuvinte, l-am împins în patul ei… al nostru. N-am ajuns la nici un rezultat, pentru că, vezi Doamne, nu-l iubea. Ştiu, în ochii unora sunt o hahaleră, o secătură, o paţachină de om…”, a mai povestit Valentin Uritescu.

Sursă foto: Agerpres
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!