Cine este vedeta pe care Prințul Harry a părăsit-o pentru a fi cu Meghan Markle

Cine este vedeta pe care Prințul Harry a părăsit-o pentru a fi cu Meghan Markle
Prințul Harry este acum căsătorit cu Meghan
Citeste mai mult despre: printul Harry, fosta iubita, Meghan Markle,
Data: 28 Iunie 2019
Se pare că atunci când Prințul Harry a cunoscut-o pe Meghan, în cadrul unei întâlniri ”pe nevăzute”, nu era tocmai singur. 

Conform biografului regal Angela Levin, care semnează cartea Harry: Conversations With the Prince, Prințul Harry nu era tocmai singur atunci când a întâlnit-o pe Meghan.

Citește și: Prințul Harry, la un pas de moarte. ”A avut noroc că a scăpat teafăr”

De fapt, acesta era implicat într-o relație - e adevărat, una lejeră - cu modelul Sarah Ann Macklin.

Harry și Sarah Ann s-au cunoscut la o petrecere privată și au avut un schimb de mesaje înainte ca el să o invite la câteva întâlniri. 

Autoarea Angela Levin povestește că Harry și Sarah Ann au făcut schimb de numere de telefon la scurt timp după ce s-au întâlnit. Cei doi au ieșit de câteva ori împreună, în 2016, însă niciunul dintre ei nu a luat relația în serios și, în niciun caz, nu a considerat-o exclusivă.

Levin consemnează în cartea sa: ”S-a dovedit a fi doar un flirt”.

În mod cert, între ei lucrurile nu erau suficient de avansate, având în vedere că Prințul Harry a acceptat să meargă la o întâlnire ”pe nevăzute” cu Meghan Markle, pe atunci actriță la Hollywood.

De altfel, actuala Ducesă de Sussex a mărturisit în cadrul interviului acordat cu ocazia logodnei: ”A fost ceva aranjat, a fost vorba despre o întâlnire pe nevăzute. Nu știam prea multe despre el, așa că am întrebat-o pe prietena aceasta, care ne-a pus în legătură: ”Este drăguț?” Dacă nu ar fi foart, nici nu avea rost să ne cunoaștem”.

Între timp, Sarah Ann Macklin a ajuns nutriționist și editor de wellness și este extrem de activă pe pagina ei de Instagram. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle

FULLSCREEN
Cine este vedeta pe care Prințul Harry a părăsit-o pentru a fi cu Meghan Markle
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO