Cine și-o amintește pe Roxana din “La bloc”? Are 34 de ani și este gravidă pentru a doua oară

Cine și-o amintește pe Roxana din La bloc ? Are 34 de ani și este gravidă pentru a doua oară
Citeste mai mult despre: Tily Niculae, La bloc,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Noiembrie 2019
Data actualizare: 28 Noiembrie 2019
În anul 2002, la PRO TV debuta un nou serial de comedie, “La bloc”, în care persoanejele principale erau Nelu Curcă, Costel Jurcă și familiile lor.

Serialul a avut ultimul episod în anul 2008, dar este difuzat în continuare pe PRO CINEMA, iar printre vedetele care apar în “La bloc” se regăsesc Emil Mitrache, Tudorel Filimon, Alina Chivulescu și Dragoș Moștenescu.

În serial, Nelu Curcă avea o fată, pe Mimi, interpretată de Dana Rogoz, iar ea era foarte bună prietenă cu Adina și Roxana, interpretate de Laura Cosoi, respectiv Tily Niculae.

Pe 28 noiembrie, Tily Niculae a împlinit 34 de ani și a anunțat, pe blocul ei, că este gravidă pentru a doua oară, urmând ca în anul 2020 să devină din nou mămică.

“Tastez și îmi tremură mâinile efectiv! Deși a mai rămas foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și mă minunez. Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bebe din burtică, pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat! De ziua mamei tale îți spun că te așteptăm cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire. Ai o soră care țopăie întruna, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămica care a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită. Veselă și gata să îți dea multe îmbrățisări! Așa că 2020, venim! Toate pânzele sus. Ah, da, să nu uit: 34 de ani. De azi! Sunt bogată și recunoscătoare. Îmi este inima plină de iubire! Mulțumesc, Doamne”, a scris Tily Niculae pe blog.

Vezi și: Tily, Dana Rogoz și Laura Cosoi, după 15 ani de "La Bloc"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies