Cine va prezenta gala premiilor Oscar 2019. ”Este șansa vieții mele”

Cine va prezenta gala premiilor Oscar 2019.  Este șansa vieții mele
Data: 05 Decembrie 2018
Actorul de 39 de ani a anunțat marea veste pe rețelele de socializare.

Kevin Hart va fi gazda celei de-a 91-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film, care vor avea loc pe 24 februarie 2019.

Actorul a confirmat vestea pe contul său de social media, după ce, recent, au apărut zvonuri conform cărora ar fi fost abordat de organizatorii Oscarurilor. 

Sunt fericit să anunț că, în sfârșit, a venit vremea ca eu să fiu gazda Oscarurilor”, a scris pe Instagram Kevin Hart. ”Sunt absolut impresionat pentru că aceasta este o dorință mai veche de-a mea”.

Actorul a explicat: ”Ani la rând, am fost întrebat dacă voi prezenta vreodată Oscarurile, iar răspunsul meu a fost întotdeauna același... Am spus că ar fi șansa vieții mele pentru mine, ca și actor de comedie, și că se va întâmpla atunci când va fi cazul”.

Este incredibil că pot să mă alături legendarei liste de actori care au prezentat înaintea mea. Știu că mama mea zâmbește cu gura până la urechi chiar acum. Vreau să mulțumesc familiei, prietenilor, fanilor pentru că m-au sprijinit în tot acest timp...

Mă voi asigura că, anul acesta, Oscarurile vor fi speciale. Mulțumesc Academiei pentru oportunitate... acum este timpul să mă ridic la înălțimea așteptărilor”.

Decizia de a oferi rolul de gazdă actorului Kevin Hart vine după câțiva ani în care Academia de Film a fost criticată pentru lipsa diversitatății.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Cine va prezenta gala premiilor Oscar 2019. ”Este șansa vieții mele”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO