Cineva i-a furat identitatea si a ajuns pe strazi. Ce s-a intamplat atunci cand a cerut ajutorul politistilor

Cineva i-a furat identitatea si a ajuns pe strazi. Ce s-a intamplat atunci cand a cerut ajutorul politistilor
Data publicarii: 04 Mai 2015
Data actualizare: 04 Mai 2015
Furtul de identitate este o problema majora in intreaga lume, iar cum tehnologia ii ajuta din ce in ce mai mult pe oamenii care isi doresc sa faca acest lucru, lucrurile sunt din ce in mai simple pentru ei si mai ingrijoratoare pentru noi.

Potrivit celor mai importante publicatii, se pare ca internetul se numara printre cele mai nesigure locuri. Daca spargerea contului de e-mail sau furtul datelor de pe cardurile bancare nu mai pare sa ne ingrijoreze atat de mult, sa nu mai ai acces la propria viata, sa nu mai ai identitate, nu este deloc un lucru usor.

Pentru John Helinski, cand identitatea i-a fost furata, rezultatele au fost devastatoare. Pentru ca se nascuse in Polonia a fost extrem de dificil sa isi demonstreze identitatea, iar timp de trei ani, Helinski a trait pe strazile din Tampa, un oras din Florida.

Cand barbatul in varsta de 62 de ani a vrut sa apeleez la ajutorul unui centru care se ocupa de oamenii strazii, le-a spus povestea vietii lui, iar de aici cazul a fost preluat de catre politisti.

Acestia l-au ajutat pe Helinski sa isi demonstreze identitatea si l-au sfatuit sa aplice la Social Security. Povestea lui de viata este uimitoare. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies