Ciudatenii: Barbatul care isi poate rasuci picioarele la spate si poate merge cu ele asa! FOTO & VIDEO

Ciudatenii: Barbatul care isi poate rasuci picioarele la spate si poate merge cu ele asa! FOTO VIDEO
Citeste mai mult despre: ciudatenii, Cartea Recordurilor, record,
Data publicarii: 28 Martie 2011
Data actualizare: 28 Martie 2011
I se spune “Omul care are picioarele invers” sau “Barbatul elastic”. Moses Lanham Jr. se pregateste sa intre in Cartea Recordurilor pentru o abilitate neobisnuita pe care o are: barbatul de 49 de ani din Monroe, Michigan, isi poate roti picioarele invers si poate merge cu ele asa.

Pentru prima data, reprezentantii Guinness Book vor trebui sa masoare cat de mult isi poate rasuci picioarele. “Imi pot aduce degetele de la picioare in spate”, a declarat Lanham. “Din cate stiu eu, pot sa le rotesc cu pana la 120 de grade”.

In afara de asta, pe 30 martie, la Roma, barbatul va incerca sa le arate celor de la Guinness si cat de repede poate merge 20 de metri cu picioarele orientate catre spate. Lanham spera sa reuseasca aceasta performanta in 30 de secunde.

Ambele vor fi recorduri  inregistrate pentru prima data in Guinness Book.

Moses Lanham insista ca abilitatea lui de a-si rasuci picioarele la spate este complet nedureroasa si nici macar nu trebuie sa faca incalzire in prealabil. “De mult ori, cand stau jos imi rasucesc picioarele fiindca mi se pare mai confortabil”, spune el.

Conform doctorilor care l-au examinat pe Lanham, barbatul a fost nascut cu tesuturi si cartilagii in plus la incheieturi, ceea ce inseamna ca are coapsele, genunchii si gleznele foarte elastice. Nimeni din familia sa nu a mai avut niciodata aceasta modificare, pana cand a aparut la el si apoi a transmis-o pe cale genetica fiului sau, care are acum 17 ani.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies