Ciudațeniile familiei regale: lucrurile care îi fac pe britanici să chestioneze normalitatea lui Charles

Ciudațeniile familiei regale: lucrurile care îi fac pe britanici să chestioneze normalitatea lui Charles
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 August 2019
Data actualizare: 14 August 2019
Prințul Charles are câteva ciudățenii care ii fac pe britanici să îi chestioneze sănătatea.

Metro scrie că monarhul vrea să doarmă bine pe oriunde călătorește, astfel că își cară cu el saltelele preferate. Și asta nu e tot. Charles cară cu el peste tot și scaunul său preferat de toaletă, dar și hârtia igienică favorită.

Prințul moștenitor mai cară cu el și un dulap plin cu haine pentru că dorește să se schimbe de cel puțin cinci ori pe zi, precum și o colecție uriașă de fotografii cu peisaje scoțiene.

De asemenea, Charles vorbește cu plantele și a și recunoscut acest lucru. ,,Îmi place să vorbesc cu plantele și cu copacii, să le întreb lucruri și să ascult ce au să-mi spună”, a spus el într-un interviu, după care a adăguat că face asta pentru a-și păstra ,,sănătatea mintală intactă”.

Charles nu e, însă, singurul membru al unei familii regale care are obiceiuri ciudate.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei, de exemplu, pretinde că e clarvăzătoare. Ea a spus în numeroase interviuri că în copilărie vorbea cu caii și că, succesiv, caii au învățat-o să vorbească cu îngerii. Ea a și scris două cărți despre îngeri, iar în urmă cu câțiva ani a anunțat că plănuiește să deschidă o Școală a Îngerilor, unde cursanții să poată învăța modalități de a intra în contact cu aceștia. Ceea ce a și făcut.

Norvegienii i-au cerut public în repetate rânduri să renunțe la responsabilitățile regale pentru a-și urma chemarea.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies