Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău a fost bătut de Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău a fost bătut de Bianca Drăgușanu
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 13 Ianuarie 2023
Data actualizare: 13 Ianuarie 2023
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc, trăindu-și povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Chiar dacă preferă să fie discreți când vine vorba de intimitatea lor, Claudia Pătrășcanu (fosta soție a afaceristului) vorbește deschis despre ceea ce se întâmplă în cuplul mediatizat. Iată declarațiile!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost căsătoriți și au împreună doi copii. Deși s-au despărțit acum câțiva ani, abia de un an procesul s-a finalizat. Imediat după separare, omul de afaceri a început o relație cu frumoasa Bianca Drăgușanu, alături de care trăiește o adevărată poveste de dragoste mediatizată.

În ultima vreme, Bianca Drăgușanu a fost mai discretă ca niciodată cu privire la relația ei. Chiar dacă diva a încercat să nu scoată la iveală prea multe detalii din intimitatea sa, Claudia Pătrășcanu a avut alte intenții. Fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău a fost prezentă la o emisiune mondenă, acolo unde a divulgat mai multe informații cu privire la ceea ce se întâmplă în casa celor doi îndăgostiți.

Potrivit Claudiei Pătrășcanu cei doi copii ai lui Gabi Bădălău refuză să o cunoască pe Bianca Drăgușanu din cauza agresiunilor la care au fost martori de-a lungul timpului. Bruneta susține că diva este violentă cu afaceristul, îl jignește și îl zgârie de față cu cei mici.  

'Copiii nu vor să o cunoască! Din ce motiv? Pentru că asistă la tot felul de discuții între ea și tatăl lor. Cred că niciun copil nu acceptă în viața asta să își audă tatăl suferind sau să vadă cum este jignit, cum este bătut. Când copiii ascultă și asistă la tot felul de discuții între ei doi, vin și mă întreabă ce înseamnă cuvinte pornografice și trebuie să le explic. Copiii au fost înjurați, mi-au spus cuvânt cu cuvânt. Când vezi o femeie că țipă la tatăl tău, ți-l zgârie pe gât de îi țâșnește sângele, ți-l înjură, îți înjură familia. Cum să vrea un copil sa te cunoască', a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a menționat și faptul că, în trecut, Bianca Drăgușanu a amenințat-o din cauza afirmațiilor pe care le-a făcut în presă. De această dată, ea este convinsă că va declanșa un scandal, însă va apela la autorități în cazul în care reacția divei va fi una violentă:

„Acum o să iasă niște flăcări. Cunosc situația. Nu mai vreau amenințări. Există poliție, dacă e o să îi deschid și proces.', a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Sursă foto: Claudia Pătrășcanu/Instagram, Bianca Drăgușanu/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!