Claudia Schiffer, goală pe coperta Vogue Italia la 25 de ani de la prima apariție în revistă

Claudia Schiffer, goală pe coperta Vogue Italia la 25 de ani de la prima apariție în revistă
Claudia Schiffer la 48 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 01 August 2019
Fotomodelul de origine germană Claudia Schiffer a sărbătorit cu o ședință foto incendiară 25 de ani de la prima apariție în revista Vogue Italia.

„Veterana” show-urilor de modă, în vârstă de 48 de ani, a prins coperta ediției din 6 august a revistei, alături de o altă legendă a modelingului, Stephanie Seymour (51 de ani). 

Fotografa Collier Schorr a pozat-o pe Claudia Schiffer aproape goală, cu o poșetă tip plic Yves Saint Laurent în dreptul bustului și cu o pereche de pantofi cu toc în dreptul zonei intime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

„Datorită a ceea ce sunt și a ceea ce reprezintă ele, cred că aceste fotografii sunt despre confirmarea propriei lor sexualități și e foarte diferit de reprezentarea dorinței, care e întotdeauna conectată la cel care face fotografia. Cred că este vorba despre Claudia, Stephanie și relațiile mele cu sexualitățile și trupurile noastre, despre a fi văzute ca femei în vârstă”, a scris pe Instagram Collier Schorr.

Claudia Schiffer a împărțit coperta Vogue Italia cu altă veterană a modelingului, Stephanie Seymour. Americanca, azi în vârstă de 51 de ani, a fost una dintre cele mai titrate modele ale anilor ‘80 și ’90. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanie Seymour (@stephanieseymour) on


La fel ca buna sa prietenă Claudia Schiffer, Stephanie revine pe coperta Vogue Italia după o lungă perioadă de timp – 32 de ani.

Vezi și: VIDEO Profil de celebritate - Emily Ratajkowski

FULLSCREEN
Claudia Schiffer, goală pe coperta Vogue Italia la 25 de ani de la prima apariție în revistă
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO