Cleopatra Stratan, apariție superbă în cel mai nou videoclip al său

Cleopatra Stratan, apariție superbă în cel mai nou videoclip al său
Citeste mai mult despre: Cleopatra Stratan, adio, piesa noua,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 15 Ianuarie 2019
Data actualizare: 16 Ianuarie 2019
Cleopatra Stratan începe anul cu o nouă piesă! După ce a colaborat în decembrie cu Edward Sanda pentru "Cozonac", tânăra artistă trăiește prima dragoste în cel mai nou clip al său și lansează "Adio". 

Piesa este compusă de Theea Miculescu, Marius Moga, Florian Rus și produsă în studiourile DeMoga Music. Pentru videoclip, Cleopatra a colaborat din nou cu Roman Burlaca, regizorul din spatele clipului "Te las cu inima". O poveste cinematografică, "Adio" pune în scenă sfârșitul primei iubiri: o dragoste pură, în care fiecare moment este plin de emoție. 

"Roman Burlaca semnează și de data asta acest videoclip și îi mulțumesc din suflet pentru ce a realizat! Am filmat în jur de 18 ore la Palatul Feroviarelor din Chișinău. A fost foarte interesant: ținute noi, alt look, altă poveste, altă perspectivă, cadre noi și emoții diferite! Am colaborat foarte bine cu Alexandr Burjua, băiatul din clip, care este un dansator foarte talentat. Fetele care au participat îmi sunt prietene, ne-am înțeles foarte bine de la început și încă ținem legătura. Sper foarte mult să vă placă. «Adio» este o piesă în care s-ar putea regăși oricine”, mărturisește Cleopatra.

Artista născută în Republica Moldova are în palmares șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani. Hit-ul ei, "Ghiță", s-a auzit inclusiv în țări ca Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

În iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu "Te las cu inima", o poveste ce o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumina: deși trage după ea un geamantan, la fel că în clipul "Ghiță", ea nu mai este fetiță cu ochelari și codițe, ci o adevărată domnișoară. În Ajun de sărbători, Cleopatra a colaborat cu Edward Sanda și au lansat "Cozonac", o piesă perfectă pentru sărbătorile de iarnă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!