Cleopatra Stratan s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata la 12 ani fetita minune a muzicii romanesti

Cleopatra Stratan s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata la 12 ani fetita minune a muzicii romanesti
Data: 08 Septembrie 2015
La doar 3 ani, Cleopatra Stratan facea istorie cu o melodie simpatica si antrenanta, intitulata "Ghita", care a prins de minune atat in randul celor mici, cat si in randul adultilor.

In 2006, la nici patru ani, Cleopatra Stratan debuta in muzica, lansand piesa si clipul "Ghita".

Cleopatra a implinit pe 6 octombrie 2014 varsta de 12 ani, a devenit o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului si l-a lasat in urma pe Ghita, pe care il astepta la portita atunci cand era mai mica.

In cele mai recente imagini de pe pagina de Instagram, fanii sunt tinuti la curent cu activitatile Cleopatrei si ii marturisesc de fiecare data ca isi doresc sa o revada pe scena.

 

Fiica lui Pavel Stratan a devenit cel mai bine platit artist tanar, cel mai tanar artist care primeste un premiu MTV si cel mai tanar artist care ajunge pe locul 1 intr-un top national.

Era iubita de milioane de romani, avea o multime de concerte, era imaginea mai multor firme si scotea o papusa pe care o vindea in zeci de mii de exemplare.

Pe 22 august 2006, atunci cand avea doar trei ani si jumatate, Cleopatra Stratan a sustinut un concert pentru promovarea albumului de debut, "La varsta de trei ani". Micuta artista a interpretat LIVE pe scena Teatrului Nottara din Bucuresti 28 de melodii, in fata unei sali arhipline. Timp de aproape doua ore, micuta a cantat acompaniata de tatal sau si de trupa Millenium din Chisinau.

Albumul de debut al Celopatrei Stratan s-a comercializat in peste 40 000 de exemplare in mai putin de sase saptamani de la aparitia pe piata. Mai mult, talentata cantareata a fost premiata cu doua discuri de aur si 3 discuri de diamant.

FULLSCREEN
Cleopatra Stratan, total schimbata! Cum arata la 13 ani fetita minune a muzicii romanesti
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies