#Colectiv: Expozitie de fotografie Alex Chelba. AZI, de la 18:00, la Teatrul National Bucuresti

#Colectiv: Expozitie de fotografie Alex Chelba. AZI, de la 18:00, la Teatrul National Bucuresti
Data: 16 Decembrie 2015
Prietenii fotografului Alex Chelba, ce si-a pierdut viata in incendiul din Colectiv, organizeaza o expozitie in memoria acestuia la TNB.

"Pe 30 octombrie 2015 vietile noastre s-au schimbat pentru totdeauna.

In urma tragediei de la Colectiv s-au pierdut vieti, alte vieti au fost zdruncinate din temelii, familii, iubiti si prieteni au fost despartiti mult prea devreme.

Miercuri 16.12.2015, incepand cu ora 18:00, in foaierul salii Media a Teatrului National Bucuresti (intrarea dinspre strada Tudor Arghezi) am vrea sa omagiem viata, dar mai ales munca unui om care pentru multi a fost mai mult decat un simplu fotograf: a fost un prieten.

Alexandru Chelba avea 33 de ani atunci cand accidentul teribil l-a rapit pentru totdeauna dintre noi, lasand in urma sa amintiri dragi, dar si peste 600.000 de fotografii realizate in cadrul celor mai mari concerte din Romania. Imagini care ii redau fidel spiritul, dedicatia si pasiunea pentru fotografie.

Din dorinta de a-i duce acum munca mai departe, ne-am propus sa il prezentam pe Alex celor care l-au iubit, dar si celor care nu au apucat sa-l cunoasca in timpul vietii sale, prin prisma unei selectii de 41 de fotografii alese dintre lucrarile lui.

Speram ca si el ar fi fost de acord cu alegerile noastre, cu atat mai mult cu cat in timpul vietii nu a avut niciodata parte de o expozitie, modestia si perfectionismul sau facandu-l sa refuze orice initiativa de acest gen.

Va invitam sa patrundem impreuna in universul vazut prin lentila foto a artistului Alex Chelba.

Evenimentul vine ca o continuare a initativei FIND_US, cu sprijinul partenerilor nostri, carora am dori sa le multumim:

Teatrul National Bucuresti – pentru spatiul pus la dispozitie intr-un timp mai mult decat scurt.

Azero – pentru printarea pozelor si la timp si perfect!

Semnat, 

Prietenii lui Alex Chelba, sustinuti de Asociatia Zambet si Suflet"
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO