Colin Farrell se află în România, la filmări. Actorul și-a schimbat look-ul pentru noul rol

Colin Farrell se află în România, la filmări. Actorul și-a schimbat look-ul pentru noul rol
Citeste mai mult despre: Colin Farrell, Romania,
Data: 12 Iulie 2019
Miercuri seara, Colin Farrell a fost surprins pe străzile din București, România, afișând un look surprinzător.

Actorul irlandez Colin Farrell (43 de ani) filmează în prezent pentru thrillerul SF ”Voyagers”, o peliculă în regia lui Neil Burger. Lucrul la producție a început recent, la Studiourile Buftea, iar din distribuție mai fac parte Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, dar și Isaac Hempstead Wright, interpretul lui Bran din ”Urzeala tronurilor”. 

Fanii din București au fost surprinși să-l vadă pe Farrell, în timp ce acesta își savura o cafea. Actorul și-a schimbat dramatic look-ul pentru acest rol, abordând o tunsoare de tip mohawk, conform Click.ro

Recent, Colin Farrell a declarat că, atunci când filma pentru pelicula ”Minoruty Report”, cu Tom Cruise în rolul principal, era atât de mahmur încât a avut nevoie de 56 de duble pentru a reuși să ducă la bun sfârșit o replică dificilă. 

Citește și: Fiica lui Johnny Depp, în București! Tânăra, de o frumusețe răpitoare, se bucură de zilele în România

Citește și: FOTO Bran Stark din Urzeala tronurilor, pe străzile din București. Ce face actorul englez în România

Actorul a explicat că a băut toată noaptea de dinaintea filmărilor pentru că tocmai împlinea 25 de ani și întrebase producția dacă poate să-și ia o zi liberă.

”Credeam că un film de un milion de dolari măcar îmi ia în seamă cererea... însă a trebui să lucrez. A fost o noapte dură și nu am dormit deloc”, a declarat acesta pentru The Mirror. 

Colin Farrell a vorbit deschis despre dependența sa de alcool în trecut, iar în 2018 s-a internat la o clinică de dezintoxicare după ce, din cauza programului încărcat, a avut o problemă cu substanțele interzise. 

Actorul, care este tatăl a doi copii, de 15 și 9 ani, a mai fost la dezintoxicare și în 2005, după ce a filmat pentru ”Miami Vice”. 

”Este interesant pentru că nu-mi amintesc nici măcar o scenă din acel film. Am fost la premieră și nu știam ce se întâmplă în următorul cadru. Și ceea ce era ciudat era că au jucam în el”, a mai declarat actorul Colin Farrell, care la ora actuală se află în București.

Foto: Profimediaimages.ro/Click!

Vezi și: Profil de celebritate - Kit Harrington

FULLSCREEN
Colin Farrell se află în România, la filmări. Actorul este de nerecunoscut
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO