Concert unic pentru Un film Simplu

Concert unic pentru Un film Simplu
Citeste mai mult despre: Un film Simplu, Pro Tv, Smiley,
Data: 09 Decembrie 2008
Marţi, 9 decembrie, băieţii de la Simplu au sărbătorit unul dintre cele mai importante momente ale carierei lor de până acum: debutul în film.
Produs de MediaPro Pictures, “Un film Simplu” este povestea unei zile mai puţin obişnuite din viaţa trupei, o zi în care provocările se succed într-un ritm infernal şi în care baieţii sunt obligaţi să găsească soluţii contra-cronometru, pentru ca in joc este chiar renumele trupei.

Şi pentru că această premieră merita sărbatorită în stil Simplu, membrii trupei şi-au invitat familiile şi prietenii la CinemaPro, marţi, 9 decembrie, unde filmul a beneficiat de o proiecţie specială, în paralel cu difuzarea pe PRO TV.

Vizionarea a fost urmată de un show live susţinut de băieţi: “A fost un show de 30 de minute în care am încercat să ilustrăm evoluţia trupei; am început cu un battle între două trupe rivale de street dance, apoi am punctat momentul în care Smiley s-a alăturat trupei", povesteşte CRBL

Cu această ocazie, Simplu a mai deschis un drum: a fost pentru prima oară cand o trupă a concertat într-un cinematograf din România.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO