Concertul Smiley este sold out la Arenele Romane

Concertul Smiley este sold out la Arenele Romane
Citeste mai mult despre: Smiley, arenele romane, concert,
Data publicarii: 31 Mai 2018
Data actualizare: 31 Mai 2018
Biletele pentru concertul de pe 2 iunie s-au epuizat. 6000 de bilete s-au vândut pentru „confesiunea” lui Smiley din seara de 2 iunie.

6000 de oameni se vor aduna la Arenele Romane ca să fie parte din prima confesiune completa a artistului, de la lansarea ultimului album, Confesiune. 100 de oameni au lucrat în ultimele luni pentru ca seara de 2 iunie sa fie unică pentru fanii lui Smiley.

Pe 2 iunie, artistul dă startul confesiunii lui muzicale care va aduna piese de pe albumul Confesiune, lansat la sfârșitul anului trecut, dar și hit-uri precum „Acasă”, „Oarecare” sau „În lipsa mea”. 

Smiley este pe ultima sută de metri cu repetițiile pentru ziua cea mare:” Sunt fericit că și anul acesta s-au vândut toate biletele. Este un efort uriaș de oameni, de energie, de timp, toate puse în slujba acestui concert. Garantez că va fi cu bucurie și cu emoție, că toți vor cânta și dansa. Asta după ce o să îi întreb: De unde vii la ora asta?” 

Organizat de HaHaHa Production și BestMusic, mega concertul lui Smiley o va avea în deschidere pe Sore, unul dintre artiștii HaHaHa Production. 

Publicul este așteptat începând cu ora 19:30. Sore va intra pe scenă la ora 20:00, iar apoi Domnu’ Smiley va acapara scena într-un show grandios, de la vals la dans, în aproape trei ore neîntrerupte. Artistul are deja planuri să ducă mai departe confesiunea lui: „Îmi doresc să ajung cu acest spectacol și în alte orașe și am și început să lucrez serios la acest plan. Sper să reușesc să fac un turneu în toamnă. Le mulțumesc tuturor celor care contribuie la visul meu!”

Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România - aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână - O săptămână bună.

Smiley a lansat anul trecut proiectul #Smiley10, un maraton de lansări lunare de piese cu videoclip, toate regăsindu-se acum pe albumul Confesiune. Penultima piesă lansată anul trecut, Vals, ocupa prima poziție în topurile radio ca număr de difuzări în ultimele 14 săptămâni. Și „De unde vii la ora asta?” a facut înconjurul radiourilor, cu peste 5000 de difuzări în 2017 și 52 milioane de vizualizări pe YouTube.

Mai multe informații despre artistul Smiley și despre proiectele lui se pot găsi pe: www.smiley.ro, www.smiley10.ro, www.facebook.com/smileyonline/, www.instagram.com/smiley_omul/, twitter.com/smiley_omul(@smiley_omul), www.hahahaproduction.com
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!