CONCURS Lidl | Testează-ți memoria în joacă și câștigă vouchere de cumpărături reale!

CONCURS Lidl | Testează-ți memoria în joacă și câștigă vouchere de cumpărături reale!
Citeste mai mult despre: Lidl, concurs Lidl, premii, Romanii au talent,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Februarie 2023
Data actualizare: 07 Februarie 2023
Dacă te îndoiești că îți poți petrece 60 de secunde din viața ta cu folos, avem un pont pentru tine. Testează-ți memoria cu Lidl și „Românii au talent” și bucură-te de premiile care te vor ajuta să-ți împlinești măcar o parte din visuri!

Muncești din greu, dar trebuie să te mai și distrezi. Dacă vineri seara este cea mai reușită zi din săptămână, fiindcă avem Românii au telent, acum e cazul să-ți rupi 60 de secunde din timpul tău ca să te distrezi pentru premii.

Lidl și Românii au talent te provoacă să-ți testezi memoria cu un joc plin de fun. Intră pe pagina de concurs, descoperă cele șase perechi de cartonașe RAT S13 în timpul alocat și intri automat în cursa pentru premiile noastre!

Ce poți câștiga

Punem în joc 15 vouchere de cumpărături la Lidl, fiecare în valoare de 500 de lei. Voucherele de cumpărături sunt valabile un an de la data primirii lor.

După identificarea cartonașelor, completează formularul de concurs cu datele tale personale și preluăm noi de aici! Te poți înscrie de maximum trei ori pe zi, însă poți câștiga o singură dată.

Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți (platforma random.org). Concursul durează până la data de 12 mai 2023.

Vrei mai multe detalii? Consultă regulamentul concursului!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!