Super CONCURS Tag&Go. Castiga un weekend la Bran, la cea mai tare masa de poker. E foarte simplu ce trebuie sa faci

Super CONCURS Tag Go. Castiga un weekend la Bran, la cea mai tare masa de poker. E foarte simplu ce trebuie sa faci
Citeste mai mult despre: Poker, concurs,
Data publicarii: 23 Septembrie 2013
Data actualizare: 23 Septembrie 2013
Aduna-ti prietenii la un poker si poti castiga un super premiu!

Iata ce ai de facut:

1. Intra AICI si selecteaza-ti prietenii

2. Alege cel mai traznit loc de jucat poker

3. Aduna cele mai multe like-uri

Si poti castiga un weekend la Bran, la cea mai tare masa de poker!


Concursul se deruleaza in intervalul 24 septembrie 2013 – 22 octombrie 2013.


CLICK AICI pentru a te inscrie in concurs!

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa acceseze pagina  de Facebook a site-ului www.sport.ro unde vor gasi o sectiune speciala dedicata concursului.

Mecanism pentru participarea la acest concurs:

- Selectarea uneia din cele 15 poze existente in sectiune. Odata facuta aceasta actiune, imaginea selectata va fi modificata de aplicatie in asa fel incat o masa de poker cu 5 locuri sa fie adaugata. Dintre cele 5 locuri de la masa, unul va fi prepopulat 3 cu poza de profil Facebook a utilizatorului concurent, celelalte patru putand fi completate de catre acesta cu imagini ale prietenilor din profilul sau de Facebook. Concurentul poate completa minim unu, maxim patru locuri la masa. Odata ce locurile la masa au fost ocupate, utilizatorul va avea posibilitatea salvarii pozei si a inscrierii in concurs completandu-si datele in formular. Un utilizator se poate inscrie in concurs o singura data. 

La finalul campaniei, dintre cei mai votati 20 de concurenti, organizatorul impreuna cu partenerul va desemna castigatorul dupa formula rand()*20, primii 20 cei mai votati. Adica, primii 20 de utilizatori cu cele mai multe voturi (1 vot = 1 like) pe perioada campaniei sunt introdusi intr-un tabel in EXCEL, fiecaruia fiindu-i atribuit un numar in ordine crescatoare dupa numarul de voturi primit. Intr-o celula de Excel va fi introdusa si aplicata formula random*20 (selectand numerele atribuite fiecaruia) care genereaza un numar aleatoriu de la 1 pana la 20. Numele din dreptul numarului generat reprezinta castigatorul concursului. Utilizatorul declarat castigator va fi anuntat atat pe site-ul www.sport.ro, cat si pe pagina de Facebook a www.sport.ro/.

 

Premiul consta in:

O excursie la Bran in perioada 8 noiembrie 2013 - 10 noiembrie 2013 pentru utilizatorul castigator si persoanele ale caror nume si imagine de Facebook se vor regasi pe locurile de la masa din poza cu care utilizatorul castigator a participat la concurs (maxim 5 persoane). Toti acestia vor putea fi insotiti de inca o persoana.  

Toate persoanele care vor beneficia de excursie trebuie sa aiba varsta de minim 18 ani in momentul desemnarii castigatorului.

Excursia include cazarea, in camere duble, pentru 2 nopti, la Bran in perioada 8 noiembrie 2013 - 10 noiembrie 2013, transport si masa. Valoarea totala a premiului este de 3600 euro (fara TVA).

Vezi aici REGULAMENTUL concursului.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies