Concursul de frumusete ,,Miss America” renunta la proba costumelor de baie. Ce vor face fetele in schimb

Concursul de frumusete ,,Miss America  renunta la proba costumelor de baie. Ce vor face fetele in schimb
Data: 06 Iunie 2018
Gretchen Carlson, fosta detinatoare a titlului ,,Miss America” din 1989 si presedinte al Comitetului de Conducere al Miss America a dat vestea ieri, intr-o editie a emisiunii “Good Morning America”, transmisa pe postul TV ABC.

,,De acum incolo nu vom mai juriza candidatele in functie de aspectul fizic. E o schimbare foarte importanta, credem noi. Nu mai vrem sa fim un carnaval, ci o competitie. Nu mai vrem femei pe tocuri si in costume de baie.”, spune Carlson.

Carlson a mai precizat ca proba costumelor de baie va fi inlocuita cu interviuri ale concurentelor. Mai precis, fetele vor lua parte la o sesiune live interactiva cu membrii juriului, ocazie cu care isi vor putea expune si personalitatea. ,,Practic, de acum incolo vor putea sa demonstreze ca sunt nu numai femei frumoase, ci si inteligente. Vor putea sa isi expuna, de asemenea, pasiunile sau intelegerea fata de ceea ce inseamna rolul de Miss America.”, a mai spus Carlson.

Aceasta nu e, insa, singura modificare. Si proba rochiilor de seara va avea parte de un update. ,,De acum incolo concurentelor li se va cere sa se imbrace in rochii de in care se simt bine si care cred ele ca le reprezinta stilul. Nu vor mai fi constranse sa poarte ce nu vor sa poarte.”, a mai spus Carlson.

Schimbarea vine dupa scandalul de anul trecut, cand au fost expuse in presa o serie de e-mail-uri in care era folosit un limbaj vulgar la adresa concurentelor. Atunci, directorul executiv San Haskell si presedintele John Randle, dar si alti membri ai comitetului au demisionat, in urma presiunii mediatice imense.

Prima editie a Miss America a avut loc in anul 1921. Concursul a avut dintotdeauna proba costumelor de baie, insa in ultimii ani organizatorii au fost acuzati de misoginism.

Urmatoarea editie a Miss America va avea loc pe 9 septembrie 2019.

FULLSCREEN
Concursul de frumusete ,,Miss America” renunta la proba costumelor de baie. Ce vor face fetele in schimb
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO