Conflictual-compulsivi de profesie: 5 bătăi celebre între rockeri celebri

Conflictual-compulsivi de profesie: 5 bătăi celebre între rockeri celebri
Citeste mai mult despre: Axl Rose, Mick Jagger,
Data: 26 Decembrie 2018
Sunt aclamați, talentați, au totul la picioare, dar în multe cazuri celebritatea lor vine la pachet cu un defect major: devin conflictual-compulsivi. NME a făcut un top al celor mai cunoscute conflicte dintre rockeri, care s-au lăsat cu bătaie.

Axl Rose și Izzy Stradlin (fost chitarist GNR) vs Vince Neil, de la Motley Crue

Potrivit NME, Stradlin a primit un pumn în față de la Vince Neil în 1989, la MTV Video Music Awards. Motivul? Stradlin ar fi supărat-o pe soția lui Neil. Lucrurile ar fi rămas acolo dacă nu ar fi intervenit colegul de trupă al lui Stradlin, vocalistul Axl Rose, care l-a numit pe Neil ,,un gay drogat”. De acolo și până la o încăierare în toată regula nu a mai fost decât un mic pas. Conflictul a ajuns și în presa vremii, cei trei aruncându-și timp de mai multe săptămâni amenințări. 


 

Mick Jagger vs Charlie Watts (toboșarul Rolling Stones) 

În 1984 a existat un moment în care au ieșit scântei între Jagger și colegul său de trupă, Charlie Watts. Conform relatărilor colegilor de trupă, conflictul s-a declanșat când Jagger (supranumit Brenda în lumea rockerilor din cauza aerelor sale de primadonă) l-a numit pe Watts într-un interviu ,,toboșarul meu”, insinuând că trupa e a lui. În momentul următor, pe Watts l-au lăsat pur și simplu nervii, s-a descălțat, și-a calm pus pantofii pe televizor, a bătut la ușa lui Jagger și când acesta a deschis, i-a dat un pumn în față.


 

Little Man Tate Vs. The Troubadours

Motivul de gâlceavă dintre cele două trupe indie a fost unul (relativ) simpatic. Mai precis, membrii lor s-au luat la bătaie după ce cei de la Little Man Tate i-au acuzat pe cei de la The Troubadours că le-au furat câteva sticle de whiskey, asta în vreme ce The Troubadours a susținut că alcoolul a fost primit de la promoteri cu specificația de a fi împărțit. Bătaia a fost pe viață și pe moarte și doar poliția a reușit să-i despartă. 

Kid Rock vs Tommy Lee (toboșarul de la Motley Crue)

Pamela Anderson, fosta soție a lui Kid Rock (și a lui Tommy Lee) s-a așezat în 2007, la gala Video Music Awards, tocmai lângă Lee. Nu a durat prea mult până când Kid Rock, la acea vreme încă soțul ei, să vină lângă ei și să-l ia la bătaie pe toboșarul Motley Crue. 

Chuck Garric (basistul lui Alice Cooper) vs Kasabian

Alice Cooper a povestit pentru NME că, în urmă cu ceva ani, era într-un bar.  Sună ca începutul unei glume bune, dar nu e, de vreme ce s-a lăsat cu o încăierare generală. ,,Erau acolo și băieții de la Kasabian. La un moment dat, ne-am trezit că ne întreabă de ce noi, americanii, ne băgăm în război cu toată lumea. O luaseră pe ulei și l-au împins pe Chuck, basistul nostru. Am sărit să-l apărăm, a ieșit o încăierare generală, dar la final ne-am înțeles să nu mai dezbatem subiecte politice. Nu ne urâm sau așa ceva, nu avem resentimente, a fost de la alcool, suntem foarte okay, îi iubesc pe Kasabian. Și urăsc politica!", a spus Cooper. 

FULLSCREEN
Conflictual-compulsivi de profesie: 3 bătăi celebre între rockeri celebri
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO