Connect-R, atac dur la adresa artiștilor din România. Noua melodie a cântărețului, dedicată lui Alex Velea?

Connect-R, atac dur la adresa artiștilor din România. Noua melodie a cântărețului, dedicată lui Alex Velea?
Citeste mai mult despre: Connect-R, Alex Velea, Diss Alex Velea,
Data publicarii: 27 Februarie 2021
Data actualizare: 10 Aprilie 2021
Connect-R a lansat piesa “Cântareti de Karaoke”, în colaborare cu Bruja, iar fanii artistului cred că versurile îi sunt dedicate lui Alex Velea.

Este binecunoscut faptul că Alex Velea și Connect-R nu mai au o relație atât de bună ca pe vremuri și între ei au mai existat mici înțepături, mai ales de când Alex Velea s-a apucat de trapanele – un stil muzical care îmbină trapul cu manelele. 

Direcția pe care a ales-o artistul nu l-a încântat deloc pe Connect-R și a ținut să îi spună acest lucru. Velea a avut și el un cuvânt de spus: ”Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.”

Recent, Connect-R a scos o nouă piesă care se numește “Cântareti de Karaoke”, iar versurile au un mesaj duc, care fac referire la ceea ce se întâmplă, în prezent, în industria muzicală: ”O nouă ciuma oferă ura pe online/ Hate în stare pură stii ca și tu-l ai/ În spate după PC pisi miaună/ Acum se dă pantera Bagheera și cred că-mi iau una/ Toate pică testu intestinal, fizic da și mental psihosentimental/ Vreau să vad că până mâine poți să faci senzație și cu ce ai în stilou/ Vreau să văd că poți s-o arzi cu raperii da și pă' la malu mării când iei banii pe Show”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei. 

Artistul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că ar face referire la Alex Velea, deși fanii sunt convinși că despre el vorbește în versuri: “RIP Alex “Belea””, “Când a fost vreodată Velea mai șmecher decât Relu? Nu-mi aduc aminte”, ”Presimt că strofa lu Connect-R e pentru Velea”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe YouTube.

Sursă foto: Instagram Connect-R / Alex Velea
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies