Connor și Isabella, copiii adoptați de Tom Cruise și Nicole Kidman, au devenit oameni în toată firea

Connor și Isabella, copiii adoptați de Tom Cruise și Nicole Kidman, au devenit oameni în toată firea
Tom Cruise și Nicole Kidman au fost căsătoriți în perioada 1990-2001. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 01 Februarie 2021
Tom Cruise și Nicole Kidman și-au dorit copii încă de la începutul relației lor. Fiindcă nu au reușit să aibă moștenitori pe cale naturală, actorii au adoptat o fată și un băiat, care azi sunt doi adulți la casele lor.

Isabella Jane Cruise are 28 de ani și este cel mai mare copil al cuplului Tom Cruise-Nicole Kidman. Tânăra, de meserie make-up artist, este căsătorită cu Max Parker, un consultant IT din Marea Britanie. Cei doi locuiesc în Croydon, un orășel situat la 15 km sud de Londra. 

Citește și

Într-un interviu acordat publicațiai Vanity Fair, Nicole Kidman dezvăluia că fiica ei se simte „mai englezoaică”. Acest lucru se datorează faptului că ea și Tom Cruise au locuit la Londra în perioada în care filmau pentru peliculele Cu ochii larg închiși, Misiune Imposibilă și Portetul unei doamne

Totuși, Nicole Kidman vorbește foarte rar despre copiii ei, pe care vrea să-i protejeze de orice imixtiune externă.

Isabella Cruise nu și-a dorit să fie expusă în public, motiv pentru care a adoptat un stil de viață simplu, departe de agitația de la Hollywood. Ceea ce se știe despre Isabella Cruise este că e o adeptă a Bisericii Scientologice, la fel ca tatăl ei, și că Nicole Kidman nu a fost la nunta ei.


Isabella Cruise și Max Parker. FOTO: Profimediaimages.ro

Connor Cruise a aflat abia la 17 ani că e adoptat

Cel de-al doilea copil al cuplului Cruise-Kidman este Connor. Născut în ianuarie 1995, tânărul avea doar 4 luni când a fost adoptat. Nu există informații despre părinții săi naturali. Connor Cruise este actor și a aflat absolut întâmplător că Tom și Nicole nu sunt părinții lui. 

În 2012, în timpul unei conferințe de presă organizate cu prilejul lansării filmului Red Dawn, un jurnalist l-a întrebat dacă filmul original l-a făcut să-și dorească să afle mai multe despre părinții săi biologici.

Connor a început să se uite la mine confuz și își dorea să știe ce vreau să spun. Când am văzut privirea nervoasă a publicistului său, am înțeles că el nu știa”, și-a amintit jurnalistul Randy Geller. 

Connor avea 17 ani atunci și, în tot acest timp, a trăit în minciună. Tom Cruise și Nicole Kidman îi spuseseră că are o piele mai închisă la culoare fiindcă a preluat gene de la strămoșii mamei sale, aborigenii australieni.

Tom Cruise l-a implorat pe fiul lui să-l ierte pentru că i-a ascuns acest aspect al vieții sale.


Connor Cruise. FOTO: Profimediaimages.ro

A jucat alături de Will Smith

Înainte să intre în lumea filmului, Connor Cruise a vrut să fie pilot de avion. Tatăl lui l-a dus la niște cursuri de pilotaj, însă tânărul a abandonat ideea de a urma o carieră în acest domeniu. Până acum a jucat în Seven Pounds (Șapte suflete), alături de Will Smith, și în Red Dawn (Invazia Roșie).

De curând a dezvoltat o pasiune pentru muzică și, din postura de DJ, a semnat câteva colaborări cu artiști precum Andy Caldwell, The Black Eyed Peas și The Veronicas. 

Spre deosebire de sora ei adoptată, Connor locuiește în Florida. El mai are trei frați vitregi: Suri Cruise (fiica lui Tom Cruise cu Katie Holmes), Sunday Rose și Faith Margert, fiicele lui Nicole Kidman cu Keith Urban.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Andi Moisescu, despre sezonul 11 Românii au talent: "O să explodeze într-un spectacol și într-un maximum de talent"

FULLSCREEN
Connor și Isabella, copiii adoptați de Tom Cruise și Nicole Kidman, au devenit oameni în toată firea
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies