Copiii lui Michael Jackson, "plini" de tatuaje, dupa majorat. Cu ce desene se lauda Paris si Prince

Copiii lui Michael Jackson,  plini  de tatuaje, dupa majorat. Cu ce desene se lauda Paris si Prince
Citeste mai mult despre: cum arata, Prince Jackson,
Data publicarii: 13 Decembrie 2016
Data actualizare: 13 Decembrie 2016
Nu mai este un mister pentru nimeni ca Paris Jackson si-a facut un tatuaj in cinstea tatalui ei la scurt timp dupa ce a implinit 18 ani. Recent insa, fiica starului a surprins cu inca un desen permanent pe piele.

La o zi dupa ce si-a tatuat mesajul "Queen of my heart" in scrisul de mana al lui Michael Jackson, Paris a revenit in salon si si-a desenat o floare colorata de lotus cu numele bunicii ei dedesubt, Kǎisèlín (Katherine).


Ea le-a aratat fanilor desenele prin intermediul reteleleor de socializare si, constienta ca unii ar putea sa o critice pentru gestul ei, a publicat si mesajul: "Niciodata sa nu-ti ceri scuze pentru arta".

La randul sau, fratele mai mare al lui Paris, Prince, a apelat la talentul unui tattoo artist si si l-a tatuat pe spate pe zeul egiptean Anubis, cu picaturi de sange pe margini.

Se spune ca decizia copiilor Jackson de a-si afce desene permanente pe piele a venit dupa ce au petrecut timp alaturi de iubitul lui Paris, rockerul Michael Snoody, care are acest gen de arta pe corp si e celebru pentru atitudinea lui dezinhibata si rebela.

FULLSCREEN
Copiii lui Michael Jackson, "plini" de tatuaje, dupa majorat. Cu ce desene se lauda Paris si Prince
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies