”Copiii ne fac mari”. Desenează eroul tău preferat și îl vezi la PRO TV pe 1 iunie 

Copiii ne fac mari . Desenează eroul tău preferat și îl vezi la PRO TV pe 1 iunie
Data: 19 Mai 2020
Arată României cine este eroul copilului tău! Trimite desenul copilului tău, iar creația lui poate apărea la PRO TV, pe 1 iunie. 
Cine este eroul copilului tău? În inima unui copil încape întregul univers. Iar în ochii lui, oamenii mari - sunt cu adevărat mari: sunt super eroi! 

PRO TV îi invită pe copii să ia parte în campania dedicată zilei de 1 iunie - “Copiii ne fac mari” - cu creațiile lor cu tema: “Eroul meu preferat”. Trimite desenul lui ca să arătăm întregii Românii eroii copiilor noștri pe 1 iunie la PRO TV.
 
Arata României cine este eroul copilului tău! 

Cum poți participa? Copiii trebuie să deseneze, iar părinții să trimită creațiile lor în perioada 19 – 28 mai pe adresa de mail copiiinefacmari@protv.ro sau să le posteze pe platforma Instagram însoțite de tag-ul #copiiinefacmari și să eticheteze pagina oficială @protv_romania, așa cum este explicat și în regulamentul campaniei. 
 
Cele mai creative desene vor putea fi văzute la PRO TV în data de 1 iunie în clipuri speciale cu o durata de 10-15 sec care vor contine o selecție a celor mai creative desene primite în perioada campaniei și în editțile speciale ale emisiunilor Vorbește Lumea și La Măruță.
FULLSCREEN
”Copiii ne fac mari”. Desenează eroul tău preferat și ai șansa să apari la TV
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO