Copiii „blondei de la Drept” o eclipsează pe mama lor la înălțime. Uite ce mari s-au făcut Ava și Deacon!

Copiii blondei de la Drept o eclipsează pe mama lor la înălțime. Uite ce mari s-au făcut Ava și Deacon!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Octombrie 2018
Data actualizare: 24 Octombrie 2018
Nu e greu să pari uriaș stând lângă Reese Witherspoon, actrița cunoscută pentru rolul din „Blonda de la Drept”. Însă, copiii ei adolescenți o eclipsează în fiecare zi.

Cu cei 1,56 metri înălțime, Reese Witherspoon (42 de ani) poate candida cu ușurință la titlul de cel mai scund actor adult de la Hollywood. Sigur, nu-l întrece pe acest tip, dar „blonda de la Drept” arată ca un pitic pe lângă cei doi copii ai ei din primul mariaj, Ava și Deacon. Marți, actrița l-a sărbătorit cu fast pe fiul ei Deacon, care a împlinit 15 ani, și a postat o fotografie pe Instagram. 

La mulți ani fiului meu minunat, creativ, bun, talentat. În fiecare zi mă înveți ceva despre ritm, dansurile Fornite, fotbal și teniși cool. Ce cadou e să fiu mama ta! Te iubesc, amice (P.S. Când te-ai făcut așa de mare?)”, a scris actrița pe Instagram.

Deacon este un adolescent pasionat de dansuri și seamănă perfect cu tatăl lui, actorul Ryan Phillippe. Deși are doar 15 ani, Deacon are peste 680.000 de admiratori pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

me n mine ????

A post shared by ryan (@ryanphillippe) on


În schimb, fiica cea mare a cuplului de actori, Ava Elizabeth (19 ani), seamănă perfect cu mama ei. Ava a călcat pe urmele părinților ei și este actriță, însă nu a apărut încă pe marile ecrane, ci doar în show-uri televizate și seriale.

Reese Witherspoon și Ryan Phillippe s-au căsătorit în iunie 1999. Pe atunci, actrița era însărcinată în șase luni cu primul copil. Fiica lor Ava s-a născut pe 9 septembrie în acel an, iar cei doi au spus atunci că nu se vor lăsa până nu vor face și un băiat. Deacon a venit pe lume pe 23 octombrie 2003 și a avut doar trei ani când părinții lor au decis să se despartă. 

„Blonda de la Drept” a început o relație cu Jim Toth, reprezentantul unei companii care reprezintă actorii importanți de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în martie 2011 și au făcut un băiat, pe care l-au botezat Tennessee James (șase ani).
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies