Copilaria, o imensa nevoie de mirare! Robert Tudor prezinta doua spectacole de magie pentru copii - Magia Craciunului

Copilaria, o imensa nevoie de mirare! Robert Tudor prezinta doua spectacole de magie pentru copii - Magia Craciunului
Citeste mai mult despre: magia Craciunului, Robert Tudor, spectacol,
Data publicarii: 29 Noiembrie 2016
Data actualizare: 29 Noiembrie 2016
Ce este mai frumos decat sa-ti faci copilul fericit? 

"Magia Craciunului" este singurul show de magie care a facut inconjurul lumii, daruind de fiecare data rasete, zambete si magie. Spectacolul a fost sustinut pana acum in Suedia, Danemarca, Anglia, Moldova, Belgia, Italia si urmeaza Bucuresti si Los Angeles.

Copiii vorbesc multa vreme, cu zambetul pe buze, despre acest spectacol: "Ai vazut mami cum a facut?, Cum au aparut porumbeii, dar iepurii?

Pe langa numerele interactive de magie, pe langa aparitiile neasteptate de iepuri, rate si porumbei, acest spectacol sustinut de magicianul Robert Tudor este unul educativ.

Robert are o experienta de peste 15 ani in acest domeniu, de fiecare data le da incredere copiiilor si astfel le dezvolta imaginatia.

"Nimic nu este mai frumos decat sa-ti vezi copilul fericit, am un copil minunat si stiu cum e, toata lumea mea se invarte in jurul lui de cand a aparut, copiii sunt o magie iar noi avem nevoie de magie in viata noastra.", spune Robert Tudor.

Duminica, 18 decembrie, la Palatul National al Copiilor, la ora 10:00 si la ora 12:00, Robert Tudor prezinta doua spectacole de magie pentru copii, Magia Craciunului. Obiecte zburatoare, iepurasi, culori si spiridusi vor aparea, toate, cu ajutorul copiilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!