Corina Bud, intr-o ipostaza extrem de hot. Toti barbatii si-ar fi dorit sa fie langa ea cand au vazut imaginea

Corina Bud, intr-o ipostaza extrem de hot. Toti barbatii si-ar fi dorit sa fie langa ea cand au vazut imaginea
Citeste mai mult despre: Corina Bud, Dorian Popa, melodie, muzica,
Data publicarii: 07 Noiembrie 2014
Data actualizare: 07 Noiembrie 2014
Corina Bud celebreaza 10 ani de cariera muzicala de top cu un featuring hot si cu filmarile pentru un nou videoclip, cel de-al saptesprezecelea din cariera ei. 

“Nimeni altcineva” este un featuring cu Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiti tineri din generatia Lala Band, iar videoclipul se anunta a fi o noua metamorfoza stilistica a artistei Corina. 

 

Pozitii de yoga acrobatica spectaculoase, scene senzuale, posturi care au avut nevoie de saptamani de pregatire, o poveste de stil “yoga-queen”, scene coregrafice remarcabile, trupuri perfecte, un feat plin de chimie si o piesa care are toate sansele sa devina hitul acestui final de an sunt ingredientele celui mai nou videoclip al Corinei.

“Nimeni alticneva” este un feat al artistei cu Dorian Popa, compus de John Puzzle, un tandem care combina in noua poveste vizuala by Corina pasiunea lor pentru sport, curajul celor doi de a fi mereu diferiti si spectacolul unui flirt pe ritmul senzual al unei rutine de acro-yoga spectaculoase. Cei doi protagonisti s-au antrenat impreuna cateva saptamani bune in sala de acro-yoga, cu unii din cei mai buni maestri din Romania si au pregatit posturi incredibile, cu prize de mare dificultate. Clip-ul a fost filmat in doua zile, in doua locatii, intr-un spa de lux la Stejarii Country Club, iar echipa din spatele camerelor a fost una numeroasa: “Multumesc echipei Antz pentru conceptul clipului, regizorului Marin Dinescu, coregrafului Emil Rengle, maestrului de yoga Vlad Dogarescu, rezultatul este incredibil, o premiera in Romania”, spune Corina Bud.

“A fost clipul pentru care am avut nevoie de perioada cea mai lunga de pregatire, pentru ca yoga acrobatica este o disciplina care cere foarte multa concentrare si disciplina. Dorian este partenerul perfect de antrenament, este foarte talentat si de-abia astept sa vedeti povestea noastra in 2, obraznica, sexy, echilibrata de energia unica yoga”, adauga Corina Bud.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies