Corina Bud: “Nu-mi vine sa cred! Am senzatia ca traiesc un vis!” VIDEO EXCLUSIV

Corina Bud: Nu-mi vine sa cred! Am senzatia ca traiesc un vis! VIDEO EXCLUSIV
Data publicarii: 28 Mai 2011
Data actualizare: 28 Mai 2011
Bogdan Boanta a plans in hohote cand a aflat verdictul in privinta perechii pe care a antrenat-o: Corina Bud si Eduard Vasile au fost primii in preferintele publicului telespectator si astfel au castigat trofelul la cel de-al 11-lea sezon “Dansez pentru tine”. Corina si Edy au reusit: familia numeroasa a tanarului talentat la dans, desen si creatii vestimentare va avea de acum incolo o viata decenta.  

“Nu-mi vine sac red ca s-a intamplat asta, am senzatia ca traiesc un vis. Desi ne doream foarte mult si am fost inca de la inceput optimisti, munceam doar pentru asta, nu credeam totusi ca se va intampla. Dar s-a intamplat si asta datorita acestui minunat baiat”, a marturisit emotionata Corina Bud.

Bogdan Boanta
a completat fraza inceputa de Corina si a spus despre Edy: ”…Ii multumim ca exista, in primul rand. Daca el nu ar fi fost aici, eu unul n-as fi avut inspiratie si tin sa-i multumesc ca exista si ca e un om absolut minunat”.

Viata lui Edy se va schimba radical: “Voi trai decent. Pentru mine si pentru familia mea a trai decent este cel mai important lucru. Sa traiesc ca ceilalti oameni, sa am o casa curata, frumoasa si sanatoasa”.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!