• PRO TV
  • Corina Caragea a adaugat colectiei sale de mingi una de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010

Corina Caragea a adaugat colectiei sale de mingi una de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010

Corina Caragea a adaugat colectiei sale de mingi una de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010

Penultima editie a emisiunii \"De Suflet\", din acest sezon a avut ca tema colectiile vedetelor. Una dintre cele mai inedite a fost cea a Corinei Caragea care i-a marturisit Danei Rogoz ca a reusit, prin aceasta colectie, sa imbine doua pasiuni ale sale: sportul si calatoriile.

Prezentatoarea Stirilor ProTv din Sport are nu mai putin de 15 mingiute de la cele mai importante cluburi de fotbal din lume, printre care se numara Ajax Amsterdam, Chelsea Londra, Manchester United, Celtic Glasgow, Porto si Sporting Lisabona, Juventus, AC Milan si Inter Milano din Italia,  Barcelona si Real Madrid din Spania, dar si de la cluburi din Argentina si Brazilia.

Si pentru ca in aceasta perioada Corina nu rateaza meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud, echipele preferate fiind Spania, Argentina si Brazilia, ea i-a povestit Danei ca este foarte incintata de faptul ca tocmai a primit o minge si de acolo.

„Se intampla frecvent sa primesc si de la prieteni cate o minge cadou din vacantele lor, iar eu nu ratez nicio calatorie din care sa nu ma intorc cu cite una, daca in zona respectiva exista o echipa de fotbal. De cinci ani am inceput aceasta colectie, iar vara aceasta, pentru ca voi ajunge in Italia, voi mai cumpara una cu AS Roma, pe care am avut-o, dar am pierdut-o. In rest, tot ce am dubluri le daruiesc la randul meu”
, a spus vedeta in emisiunea „De Suflet”, prezentata de Dana Rogoz la ProTv International in fiecare sambata, de la ora 20.30 (ora Romaniei).

    

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni