Corina Caragea a fost in vacanta impreuna cu 30 de prieteni

Corina Caragea a fost in vacanta impreuna cu 30 de prieteni
Data publicarii: 18 Octombrie 2010
Data actualizare: 18 Octombrie 2010
Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport, a avut parte in toamna aceasta de trei vacante intr-una singura. Prima destinatie a fost una previzibila pentru toti cei care o cunosc pe Corina.

Pentru ca nu este an in care sa nu mearga in orasul ei preferat, Barcelona, Corina a petrecut cateva zile acolo si spre surprinderea ei si a celor din jur a vizitat chiar si locuri nemaivazute de ea pana atunci: “Pe langa faptul ca am revazut Parcul Guell, m-am plimbat prin Poble Espanyol pentru prima data si am ramas impresionata, dar am fost si la karturi, am luat orasul la pas si apoi am urcat pe Tibidabo, la un pahar de sangria deasupra orasului”, povesteste vedeta Pro Tv.

Dupa Barcelona, Corina a pornit spre Bodrum si nu singura, ci impreuna cu vreo 30 de prieteni care au setat clar obiectivul vacantei in Turcia: distractia maxima. “A fost o vacanta plina, ne-am distrat la aqua parc, am inchiriat un vapor care sa ne duca pe diverse insule si plaje salbatice”, povesteste Corina care chiar daca nu stie sa inoate, a avut norocul sa fie in Turcia chiar in timpul campionatului mondial de baschet, sportul ei preferat si astfel, sa traiasca emotia meciurilor desfasurate chiar atunci, la Istanbul.

De la 30 de grade in Turcia, Corina a ajuns direct la... trei grade, pe Transfagarasan unde s-a bucurat de cateva zile linistite la Balea Lac.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies