Cornel Penescu, cel mai tare din parcare

Cornel Penescu, cel mai tare din parcare
Citeste mai mult despre: Roxana Ciuhulescu, Cornele Penescu, promotor,
Data publicarii: 02 Octombrie 2008
Data actualizare: 02 Octombrie 2008
Chiar dacă echipa lui este pe locul 10 în campionat, patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, se poate declara lider în Liga lui Mitică în ceea ce priveşte maşinile.

Dovadă cele două bijuterii, un Maybach 62 S şi un Mercedes SLR McLaren, cu care vine sâmbătă, în emisiunea ProMotor, să le arate lumii întregi.

Mândru că modelul său de Maybach e mai nou decât cel al lui Gigi Becali, patronul lui FC Argeş spune că a ales acest model şi nu o maşină Rolls Royce pentru că o masina Maybach care are 612 CP şi un motor de 6200 cmc, “este elegantă, sportivă, demarează bine, prinde 4,2 sec/100 km şi este o maşină de tradiţie şi cea mai elitistă”. După ce a dat 650.000 euro pe Maybach, iar SLR McLaren a costat 400.000 euro, ambele luate bineînţeles nou-nouţe, Cornel Penescu s-a gândit că nu i-ar strica şi un avion, mai ales că a făcut şcoala de piloţi, asta chiar dacă Piteşti-ul nu are încă un aeroport.

Celebru după ce a fost prins de poliţie pentru că circula cu 200 km/h, Cornel Penescu vine sâmbătă la ProMotor să-i contrazică pe cei care-l consideră vitezoman. „Sunt cumpătat la volan. Cu 125 km/h cu SLR este o viteza mica, dar ăsta a fost un abuz al Poliţiei. Asta atinge 100 km/h în doar 3,4 secunde” explică patronul lui FC Argeş, căruia nu-I place să fie condus de un şofer si ascultă doar muzică de operă la volan.

Despre cai putere şi briliante în fotbal, despre haine de firmă şi colecţii de ceasuri, dar şi cum a devenit Cornel Penescu singurul posesor de Maybach 62 S din România dintr-un rebel care în tinereţe conducea un microbuz, sunt doar câteva din subiectele despre care patronul echipei FC Argeş va  vorbi sâmbătă la prânz, în emisiunea ProMotor.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies