Costi Ionita, alaturi de doi dintre cei mai cunoscuti cantareti din lume. Cum s-au fotografiat cei trei artisti

Costi Ionita, alaturi de doi dintre cei mai cunoscuti cantareti din lume. Cum s-au fotografiat cei trei artisti
Data publicarii: 21 Aprilie 2015
Data actualizare: 21 Aprilie 2015
Costi Ionita s-a dedicat in ultimii ani carierei sale de muzicale si a preferat sa stea departe de lumina reflectoarelor. Mai mult, producatorul muzical si-a schimbat si modul de viata, a slabit si a inceput sa practice yoga.

In prezent, Costi Ionita se numara printre artistii si producatorii respectati in strainate, numerosi cantareti dorind sa colaboreze cu el. Artistul roman a lucrat cu nume grele din industria muzicala internationala, printre acestia numarandu-se Sean Paul si Shaggy.

Recent, Costi Ionita s-a fotografiat alaturi de J balvin si Shaggy, doi dintre cei mai apreciati cantareti. In imaginea publicata pe pagina de Facebook a artistului roman, Costi Ionita si amicii sai apar zambitori si extrem de relaxati.

 

Along side @jbalvin and @direalshaggy NYC USA

Posted by Costi Ionita on Monday, April 20, 2015
Cantaret, compozitor si producator roman, Costi Ionita s-a nascut la data de 14 ianuarie 1978, in Constanta. A urmat Liceul de Informatica Ovidius, unde a pus bazele primei sale trupe rock: Agatha. Costi Ionita a infiintat si trupa Exotic, in care canta Andreea Banica, iar apoi a compus prima 'manea' - "Femeia te iubeste", cantata de trupa L.A., din care facea parte Liviu Varciu.
 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies