Crăciun la Paris cu Viviana Sposub! Vezi de ce peripeții a avut parte

Crăciun la Paris cu Viviana Sposub! Vezi de ce peripeții a avut parte
Citeste mai mult despre: Viviana Sposub, Paris, vacanta,
Data: 27 Decembrie 2019
De sărbători, Viviana Sposub a devenit...Moș Crăciun pentru mama sa. Mai precis, i-a făcut acesteia cea mai frumoasă surpriză: a dus-o la Paris!
Frumoasa Viviana a pus la cale totul alături de sora sa și de logodnicul acesteia și și-a dorit să aibă parte de un Crăciun de vis. De ce a ales Parisul? Ne-a spus chiar ea:
 
“Pentru că e un oraș atât de frumos pe care mama nu l-a mai vizitat până acum. Așa că m-am gândit să îi fac o bucurie și să nu o mai las să “muncească” de Crăciun (știm cu toții câtă pregătire este în casele românilor pentru sărbători și cât trudesc gospodinele pentru a primi, așa cum se cuvine, musafirii). Am răsfățat-o pe ea și, inclusiv, ne-am răsfățat și noi revăzând orașul iubirii.”

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU VIVIANA ÎN GALERIA FOTO: 

Planul pentru o vacanță de vis i-a ieșit, însă cu mici…perpeții pe alocuri. 

Întâi s-a trezit că…nu avea prea multe opțiuni pentru deplasare prin capitala Franței. Desi a fost organizată și a cumpărat de pe internet abonament de metrou pentru cinci zile, a “aterizat” în Paris tocmai când angajații din sistemul de transport public făceau grevă. Și uite așa a ajuns să își dea aproape toți banii pe taxiuri și să facă și mai multă mișcare decât se aștepta. Noroc că mersul pe jos a făcut..piciorul Vivianei și mai frumos. 

Pe lângă asta, a fost nevoită să ia masa din Ajun, pe care și-o dorea a fi deosebită, la un fast food: toate restaurantele erau închise înainte de Crăciun. 
 

Au fost însă și momente cu totul speciale. De exemplu, la târgul de Crăciun din Paris, Viviana a fost DJ. A sărbătorit alături de români și a pus muzică românească, pe care a dansat până după miezul nopții. Apoi a fost fericită să o ducă pe mama sa la Turnul Eiffel, la Muzeul Louvre, la Arcul de Triumf  și într-o plimbare pe Sena, într-o croazieră. S-a bucurat să îi fie alături celei care i-a dat viață pentru că, după cum spune chiar ea: 

“Sărbătorile se petrec doar în familie. Și aici mă refer la rude, iubiți/iubite, prieteni, animăluțe de companie. Cu alte cuvinte, de sărbători trebuie să ai pe cineva drag lângă tine. Și asta încerc să fac și eu în fiecare an pentru că amintirile acestei sfinte sărbători nu se uită niciodată. “

Legat de cadouri, Viciana a fost foarte relaxată:
 
“Deși iubesc cadourile, nu îmi place să știu că cineva se stresează pentru a-mi face mie o surpriză (chit că acel cineva este chiar Moș Crăciun). Așa că i-am încurajat pe toți să nu îmi ia cadouri pentru că oricum ne vom cumpăra câteva suveniruri de pe aici.”

După o vacanță care încheie anul cu multă bucurie, Viviana știe ce își dorește pentru 2020: “e puțin clișeistic, însă ceea ce îmi doresc este liniște sufletească. Vreau să fiu împăcată cu mine și cu ceea ce se întâmplă în viața mea în momentul de față. Și sper să reușesc să fiu fericită măcar 355 de zile. Restul de 11 pot fi și zile rele! Și, așa cum ne promitem toți, din 2020 mă apuc de sală!”
 

Puteți vedea emisiunile preferate pe PRO TV PLUS:

FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ/VORBEȘTE LUMEA

FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies