Creatorii "Game of Thrones" părăsesc HBO pentru Netflix. Ce afacere de milioane au încheiat

Creatorii Game of Thrones părăsesc HBO pentru Netflix. Ce afacere de milioane au încheiat
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 08 August 2019
Data actualizare: 08 August 2019
David Benioff și Dan Weiss, creatorii cunoscutului serial "Game of Thrones", au semnat un acord cu platforma Netflix pentru a produce noi filme sau seriale.

David Benioff și Dan Weiss, creatorii serialului "Game of Thrones"(produs și difuzat de HBO.GO), au oficial o nouă casă. Potrivit publicației The Hollywood Reporter, cei doi au semnat un acord cu platforma video Netflix pe o perioadă de mai mulți ani. 

Citește și: În Game of Thrones arată că un bărbat, dar în realitate e feminină și sexy! Cum e Brienne of Tarth în viața reală

Cei doi au semnat un contract, conform unor surse apropriate, în valoare de 200 de milioane de dolari cu Netflix. David Benioff și Dan Weiss vor părăsi  HBO.GO pentru a crea și dezvolta noi proiecte pentru gigantul în streaming, Netflix.

"Suntem încântaţi să-i primim pe maeştrii povestitori precum David Benioff şi Dan Weiss la Netflix",  "Ei sunt o forţă creatoare şi au încântat publicul din lumea întreagă cu poveştile lor epice. Suntem nerăbdători să vedem ce va aduce imaginaţia lor pentru abonaţii noştri", a declarat Ted Sarandos, responsabil de conţinut al platformei.

"Am avut o aventură formidabilă cu HBO timp de peste un deceniu şi le suntem recunoscători tuturor de acolo pentru că ne-au permis să ne simţim ca acasă. Netflix a construit ceva uimitor şi fără precedent, şi noi suntem onoraţi că ne-au invitat să facem parte din echipă", au afirmat cei doi creatori ai serialului "Game of Thrones".

Benioff și Weiss au primit, de asemenea, oferte și din partea companiilor precum Disney sau Amazon, însă după lungi discuții cei doi au ales să colaboreze cu Netflix. 
 

"Game of Thrones" este un serial american creat de David Benioff și Dan Weiss. Cu 8 sezoane la purtător,  "Game of Thrones" a doborât o mulțime de recorduri și a atras un număr mare de fani activi în toată lumea. Ultimul sezon a  avut 32 de nominalizări la premiile Emmy. 


Sursa foto: Getty Images

Vezi și: Profil de celebritate - Kevin Hart


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies