Cred in fantome: au apelat la un exorcist pentru a alunga stafiile dintr-o casa a lor!

Cred in fantome: au apelat la un exorcist pentru a alunga stafiile dintr-o casa a lor!
Citeste mai mult despre: Claudia Schiffer, fantome, Matthew Vaughn,
Data publicarii: 07 Septembrie 2011
Data actualizare: 07 Septembrie 2011
Claudia Schiffer si sotul ei, regizorul Matthew Vaughn, au apelat la un exorcist pentru a izgoni fantomele dintr-o casa a lor din Suffolk, Marea Britanie, cei doi urmând sa se mute acolo cât timp locuinta lor din Londra se afla in renovare.

Top modelul si sotul ei s-au mutat in casa lor de la tara, o proprietate din Suffolk, estul Angliei, ce valoreaza 5 milioane de lire sterline, dupa ce au apelat la serviciile exorcistului, relateaza femalefirst.co.uk.

Cei doi au locuit la Londra in ultima vreme, insa la locuinta lor din capitala britanica au loc in prezent lucrari importante de renovare, a precizat un purtator de cuvânt.

Claudia Schiffer, in vârsta de 41 de ani, a apelat la serviciile exorcistului dupa ce i s-a spus ca in casa ei se afla doua tablouri blestemate si fantoma unei mame, numita Penelopa.

Schiffer are trei copii cu sotul ei - Caspar, in vârsta de opt ani, Clementine, de sase ani, si Cosima, care are un an si patru luni.

Claudia Schiffer, descoperita intr-o discoteca din orasul Düsseldorf din vestul Germaniei in 1987, a implinit 41 de ani, pe 25 august. Gratie compatriotului ei Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei Chanel, Claudia Schiffer si-a câstigat celebritatea pe plan mondial, dupa ce a devenit imaginea renumitei case de moda pariziene.

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies