Credeai că North sau Saint sunt nume ciudate? Kim Kardashian a dezvăluit că fiica ei, Chicago, are și un al doilea nume

Credeai că North sau Saint sunt nume ciudate? Kim Kardashian a dezvăluit că fiica ei, Chicago, are și un al doilea nume
Citeste mai mult despre: Kim Kardashian, chicago west, Kanye West,
Data: 09 Iulie 2018
Kim Kardashian a ținut să ne aducă aminte că până și atunci când credem că nu ne mai poate surprinde cu nimic, ea mai are încă un as în mânecă. 

Starleta, care are trei copii (fiicele North, Chicago și micuțul Saint), a dezvăluit că micuța Chicago are și un al doilea nume. 

Kim a scris deasupra unei fotografii pe care a publicat-o pe Snapchat că pe micuța Chicago o cheamă și Noel, însă nu a vrut să precizeze de ce ea și rapperul Kanye West au ales tocmai acest nume. În ciuda refuzului vedetei de a explica numele, presa speculează că Noel are - mai mult ca sigur - legătură cu faptul că numele întreg al lui Kim e Kimberly Noel Kardashian. 

 

???? Chi ???? Noel ????

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim a explicat, însă, semnificația numelui Chicago. "Primul ei nume s-a dorit a fi un tribut adus orașului în care soțul meu, Kanye, a crescut alături de mama lui, care a murit în anul 2007. Kanye a vrut inițial să îi punem numele mamei lui. Eu ador numele mamei lui, dar nu eram sigură, era prea... comun. Am mai discutat, apoi am decis împreună că numele Chicago e mult mai frumos și diferit", a explicat Kim în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, "The Ellen Show". 

Partea ciudată e că starleta a publicat pe Snapchat, la începutul anului, certificatul de naștere al micuței și pe certificat apărea, în acel moment, doar numele Chicago.

Micuța Chicago s-a născut cu ajutorul unei mame surogat în 15 ianuarie, anul acesta. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO