Crezi ca stii la ce foloseste buzunarul mic de la blugi? Nu, nu este pentru banii marunti. Explicatia este cu totul alta

Crezi ca stii la ce foloseste buzunarul mic de la blugi? Nu, nu este pentru banii marunti. Explicatia este cu totul alta
Citeste mai mult despre: buzunar, blugi, explicatie,
Data publicarii: 04 Decembrie 2016
Data actualizare: 04 Decembrie 2016
Buzunarul mic de la blugi este catalogat in doua feluri: unii oameni il considera folositor, iar altii il descriu drept enervant.

Daca parerile sunt impartite si fiecare posesor de jeansi il descrie cu un alt cuvant, explicatia pentru care acest buzunar exista la fiecare pereche de pantaloni este alta.

Acest articol vestimentar s-a bucurat si se bucura in continuare de un succes rasunator, dar sunt putini cei care stiu care este adevarata intrebuintare a buzunarului mic, numit si al cincilea buzunar.

Cu toate ca in zilele noastre este folosit pentru a tine maruntisul, bricheta sau guma de mestecat, rolul lui initial a fost altul. Potrivit gandul.ro, primii blugi au aparut in anul 1853 si au fost creati de Levi Strauss. Acestia au fost realizati special pentru cautatorii de aur, iar buzunarul mic avea o intrebuintare foarte clara: era folosit pentru a depozita pepita de aur.

Buzunarasul s-a pastrat si in zilele noastre si fiecare il foloseste cum vrea, sau deloc.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies