Cristi Borcea, apariție amuzantă pe Instagram. Cum s-a îmbrăcat de dragul fiului său

Cristi Borcea, apariție amuzantă pe Instagram. Cum s-a îmbrăcat de dragul fiului său
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 11 Ianuarie 2021
Data actualizare: 11 Ianuarie 2021
Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți de aproape trei ani și educă împreună trei copii. Fostul model este destul de activă pe rețelele sociale și postează adeasea imagini de familie, atât din vacanțe, cât și de la ocazii speciale. 

Recent, Valentina și-a surprins admiratorii cu o fotografie în care apare fiul Milan și Cristi Borcea, îmbrăcați în costume de eroi. Omul de afaceri a ales costumul lui Batman și, așa cum era de așteptat, a stârnit zeci de comentarii.
 


Prin mesajul postat alături de fotografie, fostul model a dat de înțeles că Milan are o pasiune pentru filmul Heroes, iar joacă de-a eroii este frecventă în familia lor. Cuplul mai are două fetițe gemene, Indira Maria și Rania Maria, care vor împlini doi ani în luna martie.

Într-un interviu recent, Valentina nu a exclus posibilitatea de a mai avea un copil. ”Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a declarat ea pentru click.ro . 


Sursă foto: Instagram valentinapelinel

Vezi și: Cristi Borcea, tată la puterea a 9-a
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies