Cristi Bozgan i-a refuzat pe Van Damme și Steven Seagal ca să vină la FERMA

Cristi Bozgan i-a refuzat pe Van Damme și Steven Seagal ca să vină la FERMA
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Februarie 2019
Data actualizare: 07 Februarie 2019
Co-prezentatorul emisiunii FERMA a refuzat șansa de a colabora cu doi celebri actori de la Hollywood pentru a se dedica emisiunii de la PRO TV.

Experiența sa vastă în tehnici de supraviețuire l-a recomandat pe Cristi Bozgan la Hollywood, unde a fost invitat să joace alături de doi mari actori. Co-prezentatorul emisiunii FERMA ne-a dezvăluit în exclusivitate că i s-a cerut să ofere suport în vederea realizării unor cascadorii în două filme de acțiune, cu Jean-Claude van Damme și Steven Seagal în rolurile principale. Însă, românul a ales show-ul FERMA, de la PRO TV. Care sunt motivele, ne spune chiar el.  

“Am refuzat să fiu implicat în două filme de acțiune. Într-unul a fost Steven Seagal în rol principal, iar în celălalt era Jean-Claude Van Damme. Am făcut destul de multe cascadorii în viața mea, am prieteni cascadori, iar datorită experienței în diverse structuri militare și a tehnicilor de supraviețuire pe care le stăpânesc bine, aș fi putut fi parte dintr-un film de acțiune. Însă nu am simțit că sunt proiecte potrivite pentru mine și am preferat să mă concentrez pe specializarea în tehnici de supraviețuire”, ne-a spus Cristi Bozgan. 

Partenerul Mihaelei Rădulescu în emisiunea FERMA a spus că l-a interesat mai mult să-și folosească expertiza în țară, pentru a le fi de folos concurenților din fermă. Și nu regretă deloc alegerea făcută.

„Mă bucur că am luat decizia aceea atunci, pentru că acum, datorită experienței de survival, sunt mentorul concurenților de la FERMA și le transmit și lor noțiuni de bază care îi pot ajuta în orice situație”, mai spune Cristi Bozgan.

Cristi Bozgan a stat până acum departe de lumina reflectoarelor. Are o experiență militară extinsă, în varii sisteme din România și străinătate, și este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Știe toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, poate să învețe și să motiveze oamenii atunci când au nevoie. Concurenții de la FERMA văd deja primele rezultate ale trainingului său.

Citește și: Cum îi transformă Cristi Bozgan pe concurenții de la FERMA. „Se descurcă în condiții extreme”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!