Cristi Minculescu, Valter & Boro și Felicia Filip, din nou împreună pentru piesa Iris - „Mă întorc acasă”

Cristi Minculescu, Valter Boro și Felicia Filip, din nou împreună pentru piesa Iris - Mă întorc acasă
Citeste mai mult despre: Cristi Minculescu, Felicia Filip, Iris,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Martie 2023
Data actualizare: 03 Martie 2023
La 27 de ani de la prima lor colaborare, Cristi Minculescu și Felicia Filip își reunesc glasurile pentru noul single „Mă întorc acasă”, o piesă sensibilă, însoțită de interpretările de excepție ale celor doi mari artiști. 

Melodia este însoțită de un videoclip „de înaltă ținută”, regizat de Lazăr Cercel, a cincea colaborare dintre acesta din urmă și Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro. 

„Suntem foarte mulțumiți de rezultat și de noua noastră piesă. Ne simțim excelent, fiind înconjurați de atâția prieteni: doamna Felicia Filip - care a acceptat din nou invitația noastră de a lansa o piesă împreună. Lazăr Cercel - alături de care am ajuns deja la al cincilea videoclip, Andreea Argatu - care a avut grijă să arătăm impecabil în acest videoclip. Am lucrat la această piesă cu aceeași echipă de producție, Vlad Manolache și Ionuț Papu, și, după cinci single-uri împreună, pot spune că este foarte plăcut să ai alături în studio oameni care te cunosc”, a povestit Cristi Minculescu, liderul formației. 

„Mă întorc acasă” este o piesă cu un mesaj complex și de suflet, și poate fi considerată atât o piesă de dragoste, o celebrare a iubirii, cât și o piesă prin care se reamintește, fiecăruia dintre noi, despre importanța și siguranța casei, a căminului. 

Single-ul este inspirat din experiența tuturor celor care au trăit departe de casă, iar melodia captivantă, împreună cu versurile sensibile, invită ascultătorii să se alăture unei călătorii a regăsirii de sine și cadrului familial. 

„Pentru mine, mesajul piesei este unul foarte important. Acasă este cel mai drag loc, pe care uneori ajungem să-l prețuim abia când nu-l mai avem sau când suntem departe de el. Este o baladă foarte puternică, care transmite emoții profunde și ne transpune în experiența vieții departe de casă, de tot ce ne este familiar”, a mai spus legenda rock-ului românesc, Cristi Minculescu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!